Murillo diu que anava begut quan volia matar Sánchez

Diu que ho va fer per impressionar una noia de Vox

 L'home detingut per voler atemptar contra el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, va declarar que els missatges que va escriure anunciant les seves intencions van ser fruit de l'alcolhol i de voler fer-se "el patriota" davant d'una dirigent de Vox. "Sé que no és excusa, però havia begut", va dir Manuel Murillo davant del jutge, segons consta en la declaració avançada per Antena 3. Va defensar que "mai havia pensat a matar Pedro Sánchez ni ningú", sinó que el text se li anava acudint "mentre ho escrivia", però ha afirmat que són "ximpleries". "Perquè si no tinc temps ni per llogar un pis, encara menys per desenvolupar un pla criminal", va afegir.


 

En concret, Murillo va detallar que el dia que va escriure els missatges havia begut "algunes cerveses al matí" i "una ampolla sencera de vi i després un tub" en un hostal on va habitualment. Reconeix que la ingesta d'alcohol el va afectar "més del que és habitual", però en tot cas també apunta que habitualment "només beu menjant".

 

  

L'acusat també va explicar que és "inventor i bastant manetes", i per això va arreglar un fusell d'assalt que estava inutilitzat com un "repte personal". També va fer ballestes, fletxes i munició. Afegeix que només tenia una arma amb la qual podria disparar a distància.


  

 

 

"Vull deixar ben clar que jo no he tingut la voluntat real, ni en somnis, d'atemptar contra Pedro Sánchez, ni tan sols mato animals", defensa Murillo a la declaració. "No tinc cap intenció de matar ningú, per Déu, era una manera de parlar, mai li he disparat a ningú", ha dit. 

  

  

Murillo, que va enviar els missatges a una dirigent de Vox, ha aclarit que no és simpatitzant ni afiliat d'aquest partit, i es defineix com "un català orgullós de ser-ho i també espanyol" preocupat per "la situació del país". Ha assegurat que a partir d'ara no tornarà a parlar de política i vendrà totes les armes.


  

  

El detingut apunta que el seu pare va ser alcalde de Rubí en època de Franco i que conserva una foto on es veu com el dictador li col·loca una medalla. "Jo sento com si el meu pare estigués una mica dins meu", ha indicat. També ha exposat que "potser es vivia millor abans que ara".

 
Comentaris
Vicenç Ramoneda
O sigui què, anar begut és un eximent a espanya?
Pep de !a Vila
Torrat o no continua tenint un arsenal a casa seva . Em pregunto : si aquest paio per comptes de ser un putu feixista , fos un indepe, un CDR o alguna cosa no afecta al " régimen " , el cas és tractaris com es tracta aquest o ja hagués baixat Deu i sa mare ? Titellaires , pallassos , tuitaires ,etc empresonats , aIxò si
Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU
Vicenç Ramoneda ami aixo me suena que u diu por consejo de un Buen Abogado que deu tenir a su lado quel Defensa .Ara es fa ENRERE de tot lo que va dir i volia fer ES NORMAL Se juga molts anys de PRESÓ No nomes per LA " SUPUSADA AMENAÇA A PEDRO SANCHEZ " si no per tot EL ARSERNAL QUE TENIA Aixo nomes u te un Terrorista que te ganes de fer mal EL DE OLOT Amb un arma mireu que va fer Este con todo lo que tenia fa POR PENSAR LO QUE PODIA BE FET Si no la atrapen ...
Lector
Xulo-piscines i pitof.
JordiP
Ja. La clàsica pseudocoartada. I torrat com diu que estava no va fallar ni una sola tecla del PC, oi? No me has reír, Murillo, que tengo el labio partío. I per als nostres genials legisladores i juristes "un momento de enajenación mental" o "estado etílico" son no solament atenuants sinó pràcticament eximents, com diu en Ramoneda.
Fat Boy
Els de Gibraltar ja poden viure tranquils. Molt de bla, bla, bla, pero despres es que anaven torrats. Igual que amb la Marxa Verda del Marroc. Son com els argentins, torturar gent desarmada es molt facil, pero quan van venir els gurkas els peus els tocaven el cul.
si aquest paio, fos independentista, tots els canals de tv de Caspanya n'anirien plens, i es podriria a la presó, ara ser un fatxa l'exculpa de qualsevol delicte... quin país de pandereta..marxem el mes aviat possible!
X*2
Quin país això d'Espanya, quina merda feixista, quina pudor de podridura, el rei, els tribunals, els militars, la policia, els bancs, les patronals, quin desastre
...BERENGARIO...
...DIJO QUE ESPERABA QUE EL PRESIDENTE ESTE EN PEDO PA CARGARSELO...

envia el comentari