Jaume Badiella confessa el crim de Mònica Borràs, la seva parella

Mossos preveu aixecar al llarg d'avui el cadàver de la dona trobada al jardí en una casa del carrer Volta de Terrassa
El carrer Volta continua barrat al pas
El carrer Volta continua barrat al pas | Cristóbal Castro

 

La comitiva judicial, amb l'ajuda dels Mossos d'Esquadra, preveu aquest dijous l'aixecament del cadàver trobat el dimecres a una casa del carrer Volta de Terrassa durant la recerca d'una dona desapareguda l'agost de 2018, per la qual van arrestar a la seva exparella. Poc abans de les deu del matí, diversos tècnics han entrat dins de l'habitatge carregats de material per tal de procedir a retirar el cos de la dona. També hi era present Badiella, arrestat des de dimecres per la policia per la seva presumpta implicació primer, en la desaparició de la que havia estat la seva parella, Mònica Borràs, el passat agost de 2018, i ara pel descobriment del cadàver, encara oficialment no indentificat.

 

Agents dels Mossos d'Esquadra custodien des de primera hora d'aquest dijous la porta del domicili. Borràs, de 49 anys, va desaparèixer el 7 d'agost a Terrassa, i els Mossos d'Esquadra van demanar col·laboració ciutadana a través de les xarxes socials per a trobar-la.

 

Després de deu hores de recerca es va trobar, sense vida, el cos d'una dona enterrat al jardí. Policia científica portava des de bon matí a la casa on vivia juntament amb Mònica Borràs, veïna de Terrassa desapareguda des de l'agost de 2018. L'escorcoll, focalitzat sobretot en la part ajardinada i que ha comptat amb l'ajuda de diversos aparells georadars, ha acabat amb la localització del cadàver, el qual tot apunta que seria la dona de 49 anys.

 

Segons han recollit les agències, sembla que va ser en el moment en què el cos de Borràs va ser visible quan el principal sospitós, Jaume Badiella, es va enfonsar i va confessar el crim. Fins aleshores, sempre havia negat qualsevol responsabilitat o implicació en la desaparició de Mònica Borràs. No hi havia antecedents de violència masclista entre la dona desapareguda de Terrassa el passat mes d'agost i el seu assassí confés, segons ha explicat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC). 

 

Presència dels Mossos d'Esquadra al carrer Volta
Presència dels Mossos d'Esquadra al carrer Volta | Cristóbal Castro

 

Comitiva judicial i policía científica portant material per l'aixecament del cadàver
Comitiva judicial i policía científica portant material per l'aixecament del cadàver | Cristóbal Castro