Un lladre de cases fereix greument un mosso al ser detingut a Matadepera

L’home va ser sorprès in fraganti juntament amb tres homes més quan sortien de la casa que acabaven de robar

Els Mossos d’Esquadra de Terrassa van detenir, la matinada del 3 de març, un home de 23 anys, de nacionalitat albanesa, sense antecedents policials i amb domicili desconegut per un delicte de robatori amb força a Matadepera (Vallès Occidental) i atemptat als agents de l’autoritat.

 

Pels volts de les vui del vespre del passat 3 de març, una patrulla va localitzar un vehicle estacionat que va semblar sospitós als agents, dins del cotxe van localitzar eines susceptibles de ser utilitzades per cometre robatoris. Els agents van fer un control de l’entorn i van escoltar sorolls i van veure llums de llanternes que provenien just de la casa del costat. Pocs minuts després van veure quatre homes que sortien d’aquesta casa saltant el mur perimetral i que es dirigien al vehicle escorcollat. Els mossos van demanar als homes que s’aturessin però els quatre van fugir corrents en veure’s descoberts.


 

Els agents van iniciar una persecució a peu i van poder interceptar un dels lladres, la resta es van escapolir. En el moment de la detenció, el lladre va agredir un dels agents, lesionant-lo de gravetat.

 

El detingut va ser traslladat a dependències policials i va passar a disposició judicial el dia 6 de març al Jutjat de Guàrdia de Terrassa qui va decretar el seu ingrés a presó. Hores d’ara continua oberta la investigació per localitzar la resta d’autors del robatori.

 
Comentaris
XX
Llibertat amb càrrecs i a seguir robant.
A robar que no passa res
Aixì es la injusticia d'aquest pais de merda que es espanya, portar un llaç gros o criticar al rey, es molt pitjor que robar i agradri un mosso. adeu espaÑa.
Fàstic de justícia!
Segur que l'havien fitxat moooltes altres vegades, però com la justícia ehpañola és tan esplèndida, i com que ell no deu ser català (del contrari s'haurien acarnissat amb ell), l'hauran anat deixant lliure amb càrrecs per tal que es pugui seguir guanyant la vida i fent mal als demés. Segur també que si hagués robat a casa d'un jutge o la dona que fuma, ja faria anys que estaria tancat.

envia el comentari