Un incendi deixa 17 persones intoxicades a Terrassa

Aquesta matinada en un pis del carrer Santa Cecília

Un incendi ha cremat aquesta nit un habitatge aquesta nit a Terrassa. El foc s'ha produït en un bloc de pisos del carrer Santa Cecília, 206, a tres i mig d'onze de la nit i s'ha originat en un aparell de televisió, que va acabar agafant la totalitat d'una de les habitacions del 1er 3a. Les flames han afectat sobretot una habitació.

 

El Servei d'Emergències Mèdiques ha atès 17 persones intoxicades per fum, 11 d'elles traslladades a l'Hospital Universitari Mútua i a l'Hostpital de Terrassa. 9 es roben en estat lleu i 8 en estat menys greu. Un total de 4 dotacions dels Bombers de la Generalitat han extingit l'incendi. D'altra banda, entre tots els atesos hi havia quatre menors, dels quals tres van haver de ser evacuats pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).


 

Tot i que el foc s'ha originat en l'habitació d'un dels habitatges del primer pis, el foc s'ha escampat per la resta del domicili i de l'escala del bloc. També ha entrat als pisos dels veïns que van obrir la porta, tot i que més tard s'han pogut ventilar.

 

En total, s'han evacuat 11 pisos dels 32 de l'immoble. Pel que fa la resta, els veïns han quedat confinats. Finalment, tots ells han pogut tornar a casa un cop extingit l'incendi, a les 23.11h, i ventilats els habitatges, excepte els veïns del pis afectat. Quan els Bombers han abandonat el lloc, s'estava a l'espera de la visita de l'arquitecte municipal per descartar danys estructurals. 


  

 

 

Els Bombers de la Generalitat hi han treballat amb quatre dotacions, mentre que el Sistema d'Emergències Mèdiques ha mobilitzat vuit ambulàncies.

 
Comentaris

envia el comentari