Dos ferits en xocar amb la porta oberta d'un vehicle en doble fila

L'accident va tenir lloc a l’avinguda de l'Abat Marcet de Terrassa

A les 8.50h de dimarts, la trucada d’un ciutadà va informar a la Policia Municipal de Terrassa d’una col·lisió entre dos vehicles a l’avinguda de l’Abat Marcet, a l’alçada del carrer de Pere Fizes. Una patrulla va acudir al lloc i va informar que hi havia dues persones ferides, totes dues passatgers del mateix vehicle.

 

Sembla que un vehicle circulava per l’avinguda i va esquivar-ne un altre que estava estacionat en doble fila quan aquest va obrir una de les portes. En aquell moment, un altre vehicle que circulava pel carril del costat no va poder evitar col·lidir per encalç amb el vehicle que tenia al davant aturat a la fase vermella d’un semàfor. Un dels vehicles implicats en l’accident va quedar al mig de la via i es va activar el servei de grua municipal per retirar-lo.


 

Una segona patrulla va donar suport i va fer tasques de regulació de la circulació. Una ambulància va atendre als ferits, que van informar que anirien pels seus propis mitjans a l’Hospital General de Catalunya. Els agents van realitzar una inspecció ocular i informe tècnic d’accident.
Comentaris

envia el comentari