Detingut un home mentre robava de matinada en una cafeteria

Mossos van enxampar in fraganti l'individu remenant els calaixos de l'establiment

La matinada del passat diumenge, dia 3 de novembre, Mossos va rebre un avís des de la Central d'alarmes que hi havia hagut una intrusió en un establiment de Terrassa. Eren les quatre de la matinada quan les càmares van registrar un home a l'interior del local ubicat al carrer Sant Cosme, al barri de Ca n'Anglada. Minuts després van arribar les patrulles de la policia catalana al lloc. Allà van veure que l'individu, de 26 anys de nacionalitat romanesa i veí de Barcelona, havia fet servir una pedra per trencar el vidre de la porta d'entrada. La pedra encara era al terra, al costat.

Quan Mossos van accedir al local se'l van trobar remanant els calaixos de la cuina. Immediatament va ser detingut acusat d'un presumpte delicte de robatori amb força a establiment comercial. Aquest dilluns, 4 de novembre, va passar a disposició judicial en els jutjats de Terrassa i el jutge va decretar llibertat amb càrrecs per l'acusat. 

Des de Mossos subratllen que les darreres setmanes s'està treballant de manera intensa en la prevenció dels robatoris en establiments a Terrassa, sobretot en horari nocturn, així com en la posterior detenció dels autors.