Denunciades 52 persones a Terrassa per sortir al carrer sense motiu

A més, la policia denuncia a dues persones per possessió de drogues i per tenir una arma blanca

La Policia Municipal de Terrassa va denunciar a 52 persones, al llarg d'aquest dimarts i aquesta matinada de dimecres, per incompliment de les mesures establertes al Decret d’Estat d’Alarma en diverses actuacions. Fins a 46 persones van ser denunciades per trobar-se a la via pública i no poder demostrar cap causa justificada d’acord amb el Decret d’Estat d’Alarma.

En un altre cas, la trucada d’un ciutadà va informar la Policia Municipal, a les 0.10 h d’aquesta matinada, de la presència, durant més de dues hores, d’un individu a l’interior d’un vehicle estacionat al carrer d’Estanislau Figueres. Una dotació policial va acudir al lloc i va denunciar a aquest individu per incompliment del Decret d’Estat d’Alarma, ja que no va poder justificar el motiu de trobar-se a la via pública. A més, també va quedar denunciat per tinença de substàncies estupefaents, ja que els agents li van trobar a sobre una paperina amb 0,3 g de pols blanca.

Després de rebre diverses trucades, a les 19.20 h d’ahir, per avisar de la presència d’un grup de persones a les escales de la Biblioteca del Districte 3, al Parc de Vallparadís, una dotació policial va acudir al lloc i va identificar a una persona, a la que també se li va aixecar una acta per portar al damunt un cúter.


Comentaris

envia el comentari