Deixa el cotxe en un aparcament de minusvàlids per emborratxar-se al bar

La Policia Municipal va enxampar-lo quan sortia ebri de l'establiment
Plaça reservada per a minusvàlids al carrer d'Aneto
Plaça reservada per a minusvàlids al carrer d'Aneto | G.E.

 

A les 11h de dilluns, un particular va trucar al 092 per manifestar que no podia estacionar el seu vehicle a la zona de minusvàlids del carrer Aneto, a l’alçada del carrer del Puigmal, perquè un altre vehicle ocupava el lloc. Una patrulla de la Policia Municipal de Terrassa va fer acte de presència i va observar que el conductor del vehicle estacionat sortia d’un bar pròxim amb clara simptomatologia d’haver consumit alcohol.

 

Els agents el van sotmetre la prova estimativa d’alcoholèmia, en la que va donar una taxa positiva de 0,69 mg/l. Els agents van fer una immobilització preventiva del vehicle fins a l’arribada d’un conductor habilitat que es va fer càrrec del vehicle i el va retirar. Els agents van denunciar administrativament al conductor per no respectar l’estacionament a la zona de minusvàlids i per no tenir l’ITV en vigor.

Comentaris
Dons, m ol be fet
Astá clarisim, dons, ca cuan va surtí, dons era minusvalit par cundusí, dons, astaba be aparcat, fins i tot
idroj
Soc minusválid,,, Aixó no passa nomes a TERRASSA passa a tot arreu es foten als bars a veure i jugar a les maquines . no hi a res a fer .... a mes si et queixes t'insulten ........ la policia no fa res surten de la tasca treuen el cotxe quan la policia a marxat el tornen a posar.

envia el comentari