El cadàver trobat al Congost amb signes de violència és probablement Mònica Borràs

A falta de confirmació de l'ADN, "la principal hipòtesi dels Mossos" és que la identitat del cos sense vida seria la de la veïna desapareguda a Terrassa ara fa un mes
Mònica Borràs va desaparèixer del seu domicili el passat 7 d'agost
Mònica Borràs va desaparèixer del seu domicili el passat 7 d'agost | Cedida

 

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d'Esquadra de la Divisió d’Investigació Criminal de Granollers van trobar aquest diumenge 9 de setembre, al voltant de les 18h, un cadàver a la llera del riu Congost, al seu pas per Granollers. El cos sense vida d'una dona presentava signes de violència. Els mossos de la Divisió d’investigació Criminal (DIC) es van fer càrrec de la investigació per esclarir les circumstàncies dels fets. Segons ha pogut saber Món Terrassa, a falta de confirmació de l'ADN, que es troba en marxa, la "principal hipòtesi en la qual treballen els Mossos" és que el cadàver trobat correspondria a la veïna de Terrassa Mònica Borràs, desapareguda ara fa poc més d'un mes.

 

El dia 7 d'agost, Mònica Borràs va desaparèixer del seu domicili de Terrassa. Un mes després, es continua sense saber-ne res. La seva desaparició no va fer-se oficial fins sis dies després, i va ser gràcies a la insistència d'amics propers i de la família que van repartir cartells per la ciutat i van difondre la crida a través de les xarxes socials.

 

El cas d'aquesta egarenca de 49 anys ha estat des de bon inici envoltat de "misteri". Tal com va informar Món Terrassa, Borràs va marxar de casa "sense mòbil, sense la targeta de crèdit, sense les claus del cotxe, sense documentació i, el que és pitjor, sense la medicació que necessita ni receptes". La seva marxa va anar precedida per una discussió amb la seva parella i un posterior "cop de porta", i després d'això, el no res. Ningú l'ha vist, ningú hi ha parlat, ningú en sap res.

 

Després de dies i dies sense cap novetat, els Mossos d'Esquadra van optar per entrar al domicili, ubicat al carrer Volta, i escorcollar-lo. Això era el 20 d'agost. Agents van regirar l'habitació de Borràs i els seus objectes personals. Com a resultat, es va iniciar la investigació de dos telèfons mòbils que utilitzava la desapareguda i que es van quedar al domicili després de la seva marxa, juntament amb la bossa de mà habitual.

 

Quatre dies més tard, fonts de la unitat d'investigació de la comissaria de Terrassa asseguraven a aquest mitjà que el cas es considerava "prioritari". Malgrat que no hi havia cap fil clar d'on tibar, la policia descartava, d'entrada, que es tractés d'una "desaparició voluntària" degut a les característiques especials del cas. Un dia després, el dia 25 d'agost, els Mossos van tornar a fer una crida a través de les xarxes socials demanant col·laboració ciutadana. Fruit d'això, fonts de l'entorn de Borràs asseguren que algunes persones s'han adreçat al telèfon d'informació, i que "hi havia testimonis que deien haver-la vist a llocs com Cubelles o Viladecavalls i ho hem fet arribar als Mossos però, de moment, res". Mossos va assegurar que mantenia "totes les hipòtesis obertes" i que auguren que "és possible qualsevol tipus de desenllaç", mentre mantenen el cas de Mònica Borràs en el "top ten" de prioritats.Comentaris
Jordi
Us heu cobert de glória. Quina vergonya...
Manel
En resposta a Jordi: Perque s'han cobert de glòria?
Jordi
Qui ho pregunta aixó? El director del diari?
Toni
Sí encara no es segur perquè doneu la notícia. Feu molt mal aixi

envia el comentari