Condemnat a presó per insultar i colpejar dones musulmanes a Terrassa

EL jutge considera provat que l'home va actuar mogut pel menyspreu a la religió i cultura islàmica

Jutjats de Terrassa
Jutjats de Terrassa

El jutjat penal número 3 de Terrassa ha condemnat a 18 mesos de presó per tres delictes contra la integritat moral un home que l'any 2016 va insultar i agredir dues dones musulmanes i la filla menor d'edat d'una d'elles mentre passejaven pel carrer.

El jutge considera provat que la tarda del 20 de maig de 2016, l'home, de 68 anys i sense antecedents, caminava per l'avinguda Francesc Macià de Terrassa quan va coincidir amb les tres dones que passaven per la mateixa vorera.

En veure que duien el vel islàmic, l'home, "de forma absolutament gratuïta, mogut pel menyspreu cap a la religió i cultura islàmica, amb evident voluntat de menystenir la seva dignitat" els va etzibar: "ocupeu tota la vorera, aparteu-vos ja, moros de merda". Les dones li van cedir el pas, però una d'elles li va recriminar la falta de respecte el que va fer que l'home les tornés a insultar i que donés un cop al pit a una d'elles. En veure que agredien la seva germana, l'altra dona va intervenir per separar l'home que la va empènyer de manera violenta contra un fanal. En veure les agressions, la menor també va increpar l'home, que també la va empènyer.

A més del'any i mig de presó, el jutge condemna l'acusat a pagar les costes del judici i a indemnitzar amb 940 euros les tres dones per les lesions i el dany moral sofert. 

TENS TELEGRAM? Vols ser el primer a rebre les últimes notícies sobre la tot el que passa a Terrassa i voltants? i sobre la covid? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram
TENS TWITTER ? Vols ser el primer a rebre les últimes notícies sobre tot el que passa a Terrassa i comarca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Twitter

Comentaris
XX
Típica mostra de "bravura" espanyola: regalant-se contra algú més dèbil mentre es creu el Cid el Campeador.
remigio III
Poca cosa li ha costat violentar i, ofendre als dèbils. Segurament, si hagués aparegut el o els marits d'aquestes dones, "el español", no haguera sigut tan valent i la societat haguérem acusat als defensors per ser de fora.
Blas
Respecta, a tothom.

envia el comentari