Cinc accidents de trànsit en un dia amb persones ferides

Ahir dijous, a les 8.05 h, la conductora d’un ciclomotor va resultar ferida en una cama com a conseqüència d’un accident de trànsit a la plaça de la Tecnologia. La conductora va ser traslladada per una ambulància a l’Hospital Universitària MútuaTerrassa.

Dijous, a les 7.50 h, un vehicle d’Eco-Equip va col·lidir amb un patinet elèctric a l’avinguda de Barcelona, a l’alçada del carrer de Sant Tomàs. Els agents de la Policia Municipal van sol·licitar la presència d’una ambulància per traslladar al conductor del patinet a l’Hospital Universitàri MútuaTerrassa.

A les 9.05 h d’ahir dijous, una ambulància del SEM va realitzar l’atenció a una accidentada a la plaça de la Dona, sense que, finalment, fos necessari el trasllat de cap ferit a cap centre hospitalari.

Dijous, a les 15.52 h, un vehicle va col·lidir amb un altre, provocant que aquest bolqués, a la cruïlla del carrer d’Alcoi amb el carrer del Sometent Castella. El conductor del vehicle que va bolcar va ser traslladat per una ambulància a l’Hospital Universitària Mútua de Terrassa.

El servei del 112 va informar ahir dijous, a les 17.12 h, d’un accident a la plaça de la Dona. Una dotació de la Policia Municipal va acudir al lloc dels fets, on va realitzar la regulació de trànsit fins que els vehicles van poder ser retirats de la calçada. Una ambulància va atendre als ferits al mateix lloc sense que fos necessari el trasllat a un centre mèdic.