Ballart: "Estem consternats davant un nou cas de feminicidi a Terrassa"

L'Ajuntament ha activat el Protocol de Dol i resta a l'espera que s'aixequi el secret de sumari per emprendre mesures
Minut de silenci davant l'Ajuntament de Terrassa
Minut de silenci davant l'Ajuntament de Terrassa | Lluïsa Tarrida

 

L’Ajuntament de Terrassa ha convocat la ciutadania a una concentració aquest dijous 20 de juny, a les 12 hores, per guardar un minut de silenci com a mostra de condol i de rebuig pel feminicidi comès a Terrassa. L'acte ha tingut lloc al Raval de Montserrat, davant de l’edifici consistorial.

 

Després del minut de silenci, l'alcalde Jordi Ballart s'ha adreçat als mitjans, "des de l'Ajuntament, des del primer moment estàvem en contacte amb la família de la persona que havia desaparegut i vam mostrar el màxim suport" ha manifestat. Ha afegit que "no teníem constància que hi hagués problemes entre la parella" o fos un cas de maltractament, per setenciar que "estem consternats, indignats i tristos davant d'un presumpte nou cas de feminicidi, sabem que hi havia una persona desapareguda i que s'ha trobat un cadàver al seu domicili, així que tot fa pensar que es tractaria d'ella. Però demanem màxima prudència fins que s'aixequi el secret de sumari"

 

L’Ajuntament ha activat el protocol de dol per feminicidis que va ser aprovat pel Ple el passat mes d’octubre. A primera hora del matí s’ha reunit la taula de feminicidis, formada per la regidora de Polítiques de Gènere, Núria Marín; el regidor de Seguretat, Xavier F. Rivero; Policia Municipal, Mossos d’Esquadra i diferents serveis municipals. La taula romandrà a l’espera dels resultats de les investigacions policials i l’aixecament del secret de sumari.

 

Jordi Ballart ha atès els mitjans després del minut de silenci
Jordi Ballart ha atès els mitjans després del minut de silenci | Lluïsa Tarrida