Ábalos veu "precipitat" atribuir l'accident a la manca d'inversions

El ministre de Foment reconeix la falta de modernització i inversions a la xarxa ferroviària que "compensaria" el factor humà

El ministre de Foment, José Luis Ábalos, ha respost al conseller de Territori, Damià Calvet, que és "precipitat" atribuir l'accident a la manca d'inversions. "No té a veure amb les inversions, en principi. No descartem una concatenació d'errors humans conseqüència de com funciona el servei", ha reblat en una atenció als mitjans des de l'estació de França. Ábalos ha reconegut que hi ha una falta de modernització i inversions a la xarxa ferroviària, que ajudaria a "compensar" el factor humà, una circumstància que no només es dona a Catalunya sinó a tot l'Estat. Amb tot, assegura que el canvi "no es fa d'un dia per l'altre" i ha recordat que han posat sobre la taula un pla per reorientar la política d'inversió a la xarxa de Rodalies. En el termini d'uns dos dies es disposarà d'un primer informe sobre les causes.


 

Ábalos ha assegurat que falten "inversions, automatitzacions i la renovació de les mesures de seguretat" per línies com l'R4 i l'R12, en què el factor humà és encara "molt rellevant". "És evident que si la xarxa estigués més automatitzada es compensaria el factor humà", ha reblat. En aquest sentit, ha tornat a reclamar l'aprovació dels pressupostos.

  

  

Un primer informe de les causes en dos dies

  

  

  

  
Comentaris
ICETA, ÁBALOS, SOCIALISTES CATALANS...US FELICITO, FILLS!
Lo precipitat és la mort d'un esser humà de 26 anys per la vostra negligència i la vostra avidesa de quedar-vos els diners dels demés i no fer el que toca! Au, vinga Iceta, balla un chotís, dels de chotearse dels pobres catalans, que en saps molt tu! Ja t' acompanyará l¡Abalos, aquell que se n'afartava d'insultar els catalans i ara fa de deu del Fomento...poques vergonyes!!!
De rang, tinent
Espanya sigui del color que sigui persegueix l'aniquilació de Catalunya i els Catalans. Quan ens defensarem?
responsable
la brutal deficiencia en las infraestructuras en Catalunya tiene un origen , el robo y expolio del Deep State, cual colonia de siglos pasados. ellos nunca serán juzgados, pero sus "marionetas" si . sea en este o en el otro mundo. !malditos malditos seáis !
Escolra abalus:
Uy, es molt precipitat! Només fa cinq anys que dos milions de persones es manifestan cada any per denunciarho. Potser que espereu un parell de lustres més per invertir a Catalunya.
Inde
Cuando no se ponen al día las infraestructuras , hay retrasos ,accidentes ,heridos y muertos . Las inversiones ,tendrían que haberse realizado con presupuestos de varios años atrás ,no con los venideros, los muertos y heridos son del presente.
Ferroviario
No seria d'estranyar que els responsables i encubridors de la manques de seguritat de la "red ferroviaria" li cardesin la culpa a la conductora del tren que ha mort. Paios escombraries.
irresponsables
Com ara ETA no existeix, la culpa serà del independentisme. Ens prenen per idiotes, quan els irresponsables són ells mateixos.
Josep de sabadell
A dia d.avui i aquesta hora, no he vist en cap tv.nacional que sortis ningu de cap.partit nacional donant el condol als familiar del tren. Es.nota que el accident a sigut Catalunya i que estan enfaenats amb la concentracio estupido de dema a Madrid.!!!!! Visca Catalunya!!!!
sin vergüenza..
Las necesidades se miden por, el nº de viajeros. .En Catalunya hay 170.000 viajeros/dias, en en 14 días transportan 2.400.000 viajeros (equivalente a la población de aragon+extremadura), en 30 días + de 5 millones.(equivalente a la poblacion de Castilla y Leon + Galicia) . Los miles de millones que se han llevado y no han vuelto, ¿donde estan?.Invertidos en Catalunya NO
Fat Boy
Es clar que no. On voleu anar a parar?. De fet es bastant estrany que reconegui que hi ha hagut un accident. Potser el que ha passat no es un accident sino una "incidencia" i en lloc de morts i ferits nomes hi ha hagut un parell de persones que s'han fet unes rascades.
molt mesquí
aquests de ppsoe han perdut el nord
Fins quan!
Assaltem els trens i tombem-los d'una vegada Arranquem les vies i no paguem mai mes un bitllet!! A veure si d'aquesta manera ho arreglen d'una vegada. BOICOT I GUERRA CONTRA RENFE JA!!!!!
AQUI FALTAN INVERSIONS ,DES DE FA ANYS, EN CANVI HEU FET AVES QUE NO VAN ENLLOC O QUE S'HAN DE TANCAR LES TEACIONS PER FALTA DE PASATGERS I NO SON RENDIBLES, NO TENIU VERTGONYA¡¡ I ARA QUE ENS VOLS FER XANTATGE AMB ELS PRESUPOSTOS?
Que n'ets de cinic i malnascut ¡¡ l'accident no te res a veure amb les inversions? tenim uns trens dels anuys 70, las infraestructures no es renoven ni s'hi fa res¡¡ AH¡¡ DI SE'T OCURREGI DIR QUE ES CULPA NOSTRA,QUI TE LES COMPETENCIES ES L'ESTAT ESPANYOL¡¡, NOSALTRES LI VAM DEMANAR QUE ENS LES TRANSPASESIN I RES DE RES¡¡ PROMETEN CADA ANY INVERSIONS , I RES, COM A MOLT FAN UN 20%, MENTIR COM SEMPRES, SI HO GESTIONESIM NOSALTRES ANIRIEN MOLT MILLOR,

envia el comentari