VÍDEO | Els estudiants de la UAB reclamen poder fer els exàmens a casa

Consideren que "s'està posant en perill la nostra salut" fent-los anar a la universitat per realitzar les avaluacions

La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) ha anunciat que tots els alumnes realitzaran els exàmens de forma presencial. Aquesta decisió ha generat molta polèmica entre els estudiants, que han realitzat diverses queixes per revertir la situació i aconseguir una avaluació sense aglomeracions a les aules i sense haver d’exposar-se davant del “perill de contagi”. Tot i així, el rector continua ferm amb la resolució presa des de la universitat.

Les assemblees de les diferents facultats de la UAB han realitzat un comunicat dirigit a les autoritats acadèmiques i sanitàries on demanen que s’apliqui el mateix criteri a l’avaluació que a la docència; per tant, realitzar els exàmens en línia. El moviment estudiantil assenyala que la situació epidemiològica està empitjorant cada cop més i que la solució és realitzar un test massiu a tots els assistents, a més d’acomplir amb protocols estrictes d’entrada i sortida, per no generar aglomeracions. Si no es poden garantir les mesures de seguretat esmentades, els exàmens s’haurien de realitzar de forma telemàtica, denuncien.

Totes les facultats s’han mobilitzat. Des de la Facultat de Comunicació de l'UAB, els delegats -alguns residents a Terrassa- han fet arribar a Món Terrassa un vídeo en què, jntament amb estudians de diverses facultats- volen denunciar aquesta situació. "o s'ha escoltat la veu dels estudiants i s'està posant en perill la salut de tots els alumnes", denuncien. Consideren que la situació és "il·lògica i irresponsable".

TENS TELEGRAM? Vols ser el primer a rebre les últimes notícies sobre la tot el que passa a Terrassa i voltants? i sobre la covid? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram
TENS TWITTER ? Vols ser el primer a rebre les últimes notícies sobre tot el que passa a Terrassa i comarca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Twitter

Comentaris

envia el comentari