La UPC a Terrassa inicia les obres a l’edifici TR10

Edifici TR10 de la UPC al carrer Colom 2 de Terrassa, on es realitzen les obres per al futur ’Espai 24’
Edifici TR10 de la UPC  al carrer Colom 2 de Terrassa, on es realitzen les obres per al futur ’Espai 24’ | UPC

Aquesta setmana s’han iniciat les obres de ‘l’Espai 24’ un nou equipament universitari de la UPC a la ciutat de Terrassa  que estarà a punt a l’inici de curs 2019-2020. El nom d’aquest nou equipament  il·lustra clarament el seu objectiu: oferir un zona de treball, de reunió i d’estudi dinàmica i flexible a l’estudiantat de la Politècnica a Terrassa durant gairebé tot el dia i la major part dels dies de l’any, a excepció d’èpoques amb baixa activitat acadèmica.

Les obres s’allargaran durant tot l’estiu per tal que els estudiants l’ocupin i el comencin a utilitzar a principis del curs vinent. ‘L’Espai 24’ tindrà una superfície útil de 181 metros quadrats i serà una zona multi tasques a la que l’estudiantat podrà realitzar treballs en grup, estudiar individualment o senzillament passar una estona de descans amb els companys i companyes. “Per això”, segons explica Joaquim Marquès, sotsdirector d’infraestructures de l’ESEIAAT, “hem plantejat l’interior amb un mobiliari  variat, sense  uniformitats, per crear llocs d’estudi molt reservats i alhora àrees de treball en grup.”

L’Espai 24’ està ubicat a la planta 0 de l’edifici TR10, de la UPC a Terrassa, (c.Colom 2), davant de l’edifici històric de l’ESEIAAT. Tindrà una capacitat de prop de 100 estudiants i comprendrà  una sala dividida en dues àrees comunicades per dues zones de pas als extrems sense portes i amb finestres allargades, que permeten la comunicació visual. Igualment, s’adequaran tres espais oberts i connectats amb la sala però que permeten un estudi més reservat. Els estudiants també comptaran en aquest nou equipament amb  zones per estudi de grup i assaig de presentacions amb una superfície d’uns 12 m2  i una capacitat de fins a 8 i 2 persones respectivament. Els pressupost de les obres és de 137.000 €.

Segons declara l’estudiant Pau Maza, membre de la Comissió Executiva de la Delegació d’estudiants de l’ESEIAAT, ‘l’Espai 24’ és un equipament llargament esperat per tota la comunitat estudiantil de la UPC a Terrassa i per això n’estem molt contents sabent que el curs que ve ja el podrem ocupar. Poder comptar amb un lloc de la universitat durant gairebé tot l’any i a qualsevol hora ens permet planificar amb molta més flexibilitat el temps  d’estudi  i a més crec que generarà sinergies molt interessants entre estudiants de diferents disciplines”, conclou Maza.

TENS TELEGRAM? Vols ser el primer a rebre les últimes notícies sobre la tot el que passa a Terrassa i voltants? i sobre la covid? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram
TENS TWITTER ? Vols ser el primer a rebre les últimes notícies sobre tot el que passa a Terrassa i comarca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Twitter

Comentaris

envia el comentari