Tres persones amb paràlisi cerebral correran la Mitja Marató de Terrassa

Prodis i l’Associació Esportiva per la Justícia Social de CCOO continuem trencant barreres

Cursa solidària per la Justícia Social a Terrassa | Cristóbal

Els esportistes del centre de paràlisis cerebral de Prodis correran per tercer any consecutiu la Mitja Marató de Terrassa acompanyats de 12 voluntaris motor de l’Associació Esportiva per la Justícia Social de CCOO de Terrassa. Aquest anys seran 3 els esportistes que hi participin: el Xavi, la Segunda i el José Julio (JJ).

Prodis i l’Associació Esportiva per la Justícia Social de CCOO participaran a la XX edició de la tradicional cursa de Terrassa que se celebrarà aquest proper diumenge 27 de gener. Aquesta iniciativa conjunta va sorgir arrel de la col·laboració d’ambdues entitats per la Cursa per la Justícia Social l’any 2016, on els voluntaris motor van proposar el repte de córrer els 21 quilòmetres de la Mitja Marató de Terrassa  amb persones del Centre de Paràlisi Cerebral de Prodis.    

Enguany, després del què es va viure en les edicions anteriors, el grup de voluntaris motor repeteixen el repte: 12  atletes acompanyaran a la Segunda, el JJ i el Xavi per arribar a la meta. A més, vestiran una samarreta dissenyada específicament per aquesta cursa amb un logotip creat per les persones del Centre de Paràlisi Cerebral de Prodis i  patrocinada per l’empresa Kern Pharma.  

Per la Segunda, el JJ i el Xavi, és una gran oportunitat d’inclusió, igualtat i superació possible gràcies als corredors i corredores voluntaris de Junts Som Capaços i de la mateixa entitat que asseguren que córrer la Mitja Marató amb ells, és incomparable a la de qualsevol marca en temps.  

Com cada any, Prodis també participarà en la catorzena edició de la cursa “Santi Centelles”, una cursa paral·lela a la mitja marató, no tan exigent, amb un recorregut de 5 quilòmetres. En aquesta edició hi participen 18 esportistes acompanyats per 7 voluntaris, així com 8 companys del Centre de paràlisi que aniran acompanyats per 28 atletes motors. "Iniciatives com aquesta participació conjunta a la mitja marató acosten, fan prendre consciència i animen a la gent a treballar conjuntament per trencar barreres socials, físiques i mentals de la nostra societat i  fer ressò de la importància del treball d’aquestes entitats a la ciutat de Terrassa. Trenquem barreres, estereotips i fem palès, per tercer any consecutiu, que #JuntSomCapaços"

TENS TELEGRAM? Vols ser el primer a rebre les últimes notícies sobre la tot el que passa a Terrassa i voltants? i sobre la covid? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram
TENS TWITTER ? Vols ser el primer a rebre les últimes notícies sobre tot el que passa a Terrassa i comarca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Twitter

Comentaris

envia el comentari