La Trama, cafeteria que oferirà servei amb persones amb discapacitat

Els empleats s'han estat formant en el Curs d'Auxiliars de Cambrers que ofereix Prodis
Prodis obre una cafeteria al Mercat de la Independència de Terrassa anomenat LA TRAMA

 

A partir del 12 de novembreProdis obre una cafeteria al Mercat de la Independència de Terrassa anomenat "LA TRAMA", el primer establiment hostaler de la ciutat que oferirà un servei amb persones amb discapacitat.

 

Aquests treballadors i treballadores s'han estat formant en el Curs d'Auxiliars de Cambrers que ofereix la Fundació dins del marc del programa PICE de la Cambra de Comerç de Terrassa.

 

"Tenim ganes que sigui un projecte diferent, divertit i comunitari on puguem demostrar totes les nostres capacitats a la ciutadania". És per això que durant el mes de novembre, La Trama es trobarà en un període de pràctiques en el qual funcionarà amb el sistema de taquilla inversa. A més, durant tot aquest període a la parada hi haurà la coneguda "L" de quan es fan practiques de conduir.

 

El dia 3 de desembre es portarà a terme la inauguració oficial aprofitant que és el Dia Internacional de les persones amb disCapacitat. A partir d'aquest moment deixaan de tenir la "L" de pràctiques i per tant deixaran de fer servir la taquilla inversa.

 

Amb aquest projecte no només "volem oferir un cafè i uns excel·lents entrepans (que farem exclusivament amb productes del propi Mercat), volem fer veïnatge, inclusió, comerç just i xarxa. Un espai on donar oportunitats a aquelles persones amb moltes capacitats, que formen part de Prodis. I per fer-ho, esperem comptar amb tota la ciutadania".