La Torxa Olímpica arriba a l'Escola Pia de Terrassa

Amb motiu dels actes pel 25è aniversari dels Jocs Olímpics de Barcelona
Organitzador i esportistes dels actes pel 25è aniversari dels Jocs Olímpics
Organitzador i esportistes dels actes pel 25è aniversari dels Jocs Olímpics | Ramon Navarro

 

El 17 d'octubre de 1986 Barcelona va ser escollida per organitzar el JJOO de l'any 1992 i això va suposar per la ciutat de Terrassa un gran repte i una gran oportunitat. Terrassa seria subseu Olímpica en el seu esport referent, el hockey herba. Enguany, s’acompleixen 25 anys d'aquell esdeveniment que l’escola va viure amb intensitat. Un fet que va fer fer avançar la nostra ciutat i va revolucionar el món esportiu del nostre país.

 

Alumnes de l'Escola Pia en l'acte de rebuda de la Torxa Olímpica
Alumnes de l'Escola Pia en l'acte de rebuda de la Torxa Olímpica | Ramon Navarro

 

 

Per commemorar-ho, l’Ajuntament de Terrassa i la comissió organitzadora dels actes de celebració del 25è aniversari, formada pels quatre clubs de hockey de la ciutat, han portat la Torxa Olímpica a diferents entitats, associacions i institucions de la ciutat. Aquest dilluns, va ser el torn de l'Escola Pia de Terrassa, que a més de rebre el símbol olímpic també acull una exposició itinerant creada per a l'ocasió. 


 

Francesc Salvatella, Nani Escudé, Jan Dinarès i Laura Roca van fer la visita a l’escola per lliurar oficialment la torxa. L’exposició està ubicada al teatre i l’horari en què es pot visitar és de 17 a 18:15h. L'Escola Pia aprofita que el seu director va ser membre de la divisió tecnològica del COOB'92 per fer visites guiades, així com també els seus alumnes podran gaudir de xerrades amb la intervenció d’altres organitzadors com Andreu Clapés, sotsdirector de la Divisió de Voluntaris, i la visita d’esportistes olímpics en els propers dies.

 

Exposició sobre Terrassa i els Jocs Olímpics a l'Escola Pia
Exposició sobre Terrassa i els Jocs Olímpics a l'Escola Pia | E.P.

 
Comentaris

envia el comentari