Torna la Trobada d'aficionats a les construccions LEGO®

Enguany se'n celebra la 6a edició
Trobada a Terrassa d'aficionats a Lego
Trobada a Terrassa d'aficionats a Lego | 23

El divendres 8 i el dissabte 9 de desembre el mNACTEC acull l'HispaBrick Magazine Event 2017, la trobada d’aficionats a les construccions LEGO®. L’HispaBrick Magazine Event és una activitat pensada per apropar infants, joves i adults a l’univers de les construccions LEGO®, a través de l’exhibició de maquetes i creacions de diverses temàtiques construïdes amb LEGO®; un joc de pistes; tallers de robòtica, i un espai de joc infantil de construccions. 

 

L'HispaBrick Magazine Event 2017 és una activitat organitzada conjuntament per la revista HispaBrick Magazine i el mNACTEC. Enguany se'n celebra la 6a edició, que per cinquena vegada té lloc al mNACTEC.


 

Programa

10 h OBERTURA DEL MUSEU

  

Obertura de l’espai d’expositors de maquetes i de l’espai de construccions infantils.

 

10 a 13.30 h  JOC DE PISTES: BUSCA ELS NINOTS PERDUTS!

  

4 ninots LEGO® s’han perdut pel museu. Busca’ls, omple la butlleta i porta-la al punt de trobada. Entraràs al sorteig d’un regal LEGO®!

 

11 a 13 h ROBÒTICA: CONTROLA ELS ROBOTS!

  

Descarrega’t l’aplicació i podràs controlar un robot LEGO Mindstorms des del mòbil.Taller amb places limitades, cal fer reserva presencialment el mateix dia al matí. Les places s’atorgaran per orde d’arribada.


 

14 a 16 h TANCAMENT DEL MUSEU

16 a 19 h  JOC DE PISTES: BUSCA ELS NINOTS PERDUTS! 

  

4 ninots LEGO® s’han perdut pel museu. Busca’ls, omple la butlleta i porta-la al punt de trobada. Entraràs al sorteig d’un regal LEGO®!

 

17 a 18.30 h ROBÒTICA: CONSTRUEIX I PROGRAMA UN ROBOT!

  

Treballa en equip per construir i programar un robot LEGO Mindstorms EV3.Taller amb places limitades, cal fer reserva presencialment el mateix dia a la tarda. Les places s’atorgaran per orde d’arribada.

 

19.30 h FINALITZACIÓ DE LES ACTIVITATS

  

Tancament de l’espai d’expositors de maquetes i de l’espai de construccions infantils.

 

20 h  TANCAMENT DEL MUSEU


 
Comentaris

envia el comentari