Terrassa supera el rècord de nous casos de Covid detectats en un dia

Aquest dimecres va ser el pitjor dia de tot el mes de juliol en nombre de positius per PCR a la nostra ciutat

El 29 de juliol ha estat el dia de tot el mes amb més casos positius per coronavirus: 28 persones, segons les darreres dades. Segons dades facilitades per l'Ajuntament de Terrassa a data de divendres, també s'han incrementat respecte al dia anterior les persones de Terrassa ingressades als hospitals de la ciutat: 6 pacients, dels quals dos es troben a Mútua i quatre al CST. No hi ha persones a UCI per coronavirus. Recordem però que hi ha més persones ingressades per covid19, no residents a Terrassa.

Terrassa continua al nivell 2 de gravetat en l'escala de control epidemiològic corresponent a "Brots controlats o casos esporàdics limitats". Des de l'Ajuntament recorden que és essencial aturar el creixement de contagis a Terrassa, a través de la "fórmula 3M": (1) Mascareta, (2) Mans (rentat freqüent) i (3) Metres (distància física 1,5m). A aquestes mesures, cal afegir: Evitar aglomeracions de persones i reduir les interaccions fora del nucli de persones que conviuen a un mateix habitatge.

Creu Roja, a través del voluntariat, ha informat del 24 al 31 de juliol a gairebé 900 persones als carrers, places i parcs de la ciutat. S'han detectat incompliments de la distància física a parcs i terrasses de bars. I s'han lliurat mascaretes a totes les persones que han "oblidat" posar-se-la. 

Dades de covid a Terrassa


Comentaris

envia el comentari