Terrassa se suma a la Setmana de la Ciència amb 70 activitats

A partir d'aquest divendres 8 de novembre es podrà gaudir de tallers, conferències, visites i molt més en diferents espais de la ciutat
Una de les activitats que es podran realitzar al Castell Cartoixa
Una de les activitats que es podran realitzar al Castell Cartoixa | Aj. Terrassa

 

Aquest mes de novembre Terrassa se suma, un any més, a la celebració de la Setmana de la Ciència. Enguany se celebra la 24a edició d’un certamen de caràcter anual que s’ha convertit en l’esdeveniment de divulgació de la ciència més important d’Europa. Del 8 al 17 de novembre, Terrassa acollirà un total de 76 activitats relacionades amb la ciència amb l’objectiu de fomentar l’interès entorn de l’àmbit científic i del coneixement, així com mostrar els darrers avenços científics i tecnològics d’una manera atractiva, propera i adreçada a tota la ciutadania.

 

En aquesta edició s’ha incrementat prop d’un 75% el nombre d’activitats programades respecte l’any passat (46 el 2018) gràcies a la col·laboració i el treball conjunt desenvolupat pels diferents organismes i institucions implicats en la Setmana de la Ciència a Terrassa. D’aquesta forma, es faran a Terrassa un total de 76 activitats organitzades pel Servei d’Universitats de l’Ajuntament de Terrassa, l’Escola Superior d’Enginyeria Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa, l’INTEXTER, la BCT Xarxa, el Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya, el Museu de Terrassa, el Centre de Documentació i Museu Tèxtil de Terrassa i l’Agrupació Astronòmica de Terrassa.

 

Un seguit de propostes que engloben des de conferències a tallers, passant per visites, activitats de portes obertes o diferents jornades al voltant de la ciència i la divulgació científica. La Setmana de la Ciència a Terrassa començarà aquest divendres 8 de novembre amb la programació de diferents xerrades a l’entorn de la Taula Periòdica dels Elements i la participació de les dones en la ciència. El mateix divendres, la Biblioteca del Districte 5 acollirà dues activitats adreçades a infants de 8 a 11 anys. A més, i com a sessions prèvies a l’inici de la setmana de la ciència, s’han programat dues activitats els dies 4 i 7 de novembre.

 

Clica aquí per accedir al programa d'activitats en detall