Terrassa mostra la seva solidaritat amb un concert per Etiòpia

Més de 600 persones participen en una jornada organitzada per l'ONGD Alegria Sense Fronteres

Espectacle dins de l'acte de l'ONGD Alegria sense Fronteres
Espectacle dins de l'acte de l'ONGD Alegria sense Fronteres | Cedida

Diumenge passat, l’ONGD Alegria Sense Fronteres (ASF) va celebrar el Concert Solidari per Etiòpia al Teatre Principal de Terrassa per presentar els projectes que l’organització duu a terme al país africà i recaptar fons per al seu finançament. L’acte va reunir al voltant de 600 persones i va comptar amb la presència de l’alcalde de Terrassa, l’alcaldessa de Matadepera, el regidor de solidaritat i cooperació internacional, la regidora de cultura i la síndica de greuges de Terrassa, de tots els membres de la junta directiva de l'entitat, així com de l’Iñaki Alegria, fundador i director mèdic de l’Hospital de Gambo (Etiòpia). 

Iñaki Alegría, fundador de l’ONGD i director mèdic de l’Hospital de Gambo, va respondre les preguntes de la presentadora Cristina Trias mentre que Joan Marquès, representant de la delegació a Terrassa, va dirigir unes paraules als assistents animant a col·laborar. Els beneficis aniran destinats a finançar dos projectes de salut que es duen a terme a l’Hospital de Gambo i als seus entorns. Els projectes tenen com a objectiu combatre la desnutrició i reduir l’elevada mortalitat materna i neonatal de la zona, formant i apoderant a les dones que lideren la xarxa d’atenció primària, així com als professionals sanitaris que treballen a l’hospital.

Alegria Sense Fronteres promou l’apoderament, el lideratge comunitari i l’equitat de gènere a Senegal i Etiòpia, finança i realitza activitats que permetin la millora de la qualitat de vida de la població, sensibilitza i promou la solidaritat entre els pobles i les persones. 

TENS TELEGRAM? Vols ser el primer a rebre les últimes notícies sobre la tot el que passa a Terrassa i voltants? i sobre la covid? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram
TENS TWITTER ? Vols ser el primer a rebre les últimes notícies sobre tot el que passa a Terrassa i comarca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Twitter

Comentaris

envia el comentari