Terrassa, al Saló de l'Ensenyament amb una xemeneia de 5 metres

L'estand dedicat a l'oferta formativa de la ciutat duplica el seu espai i comptarà amb la participació dels estudiants de turisme de l'Ins Cavall Bernat
Reproducció de com serà l'stand al Saló de l'Ensenyament
Reproducció de com serà l'stand al Saló de l'Ensenyament | Aj. Terrassa

 

L’Ajuntament de Terrassa, a través del Servei d’Universitat i Innovació, participa a la 29a edició del Saló de l’Ensenyament, que se celebra del 14 al 18 de març a la Fira de Barcelona, promocionant l’oferta universitària de la ciutat. L’estand municipal, ubicat al Recinte de Montjuïc, Palau 1, estand B 213, oferirà informació sobre els estudis que es poden cursar al campus universitari de la ciutat. Aquest any, es duplica la superfície de l’estand per tal de donar cabuda a la pràctica totalitat d’escoles i centres universitaris del Campus de Terrassa.


 

Per segon any consecutiu, l’espai comptarà amb alguns elements singulars com una xemeneia de cinc metres d’alçada amb el nom de Terrassa que permet fer molt visible l’estand als visitants del Saló o la recreació de la façana de l’edifici històric de l’Escola Industrial. A més, també es disposarà d’una pantalla on es projectaran imatges de la ciutat i del Campus de Terrassa. D’altra banda, es reservarà una part de l’estand per visibilitzar els projectes impulsats pels estudiants de l’Escola Superior d’Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual (ESEIAAT) de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), com ara el prototip de vehicle elèctric Ecoracing, la moto elèctrica Motospirit, el Trencalòs amb simuladors de vol, el Cosmic Research amb dos coets o el projecte Space Program que mostrarà una ala dron i un petit vehicle autònom. En aquesta edició del Saló de l’Ensenyament, Terrassa presentarà una imatge renovada del campus urbà juntament amb l’oferta d’estudis superiors i els serveis de la ciutat amb l’objectiu de difondre, promocionar i millorar el posicionament del campus universitari de la ciutat.


 

Sorteig d'una matrícula universitària

 

 

Durant els dies d’obertura del Saló, a l’estand de Terrassa es farà difusió de l’oferta formativa i de serveis de la ciutat amb la distribució d’un quadríptic que recull tota l’oferta formativa i de serveis de la ciutat, a més d’un plànol del campus universitari on queden ubicades totes les escoles i els serveis d’interès per als i les estudiants. Com en l’edició anterior, alumnes en pràctiques de Turisme de l’Institut Cavall Bernat seran els encarregats de facilitar la informació als visitants a l’estand de Terrassa. A més, estudiants dels centres universitaris del campus i dels projectes Inspire3 de la UPC també traslladaran informació més específica al voltant dels seus projectes. Paral·lelament, es facilitarà informació a través de la pàgina web municipal i de les xarxes socials.


 

D’altra banda, i per segon any consecutiu, els estudiants interessats en dur a terme la seva formació en algun dels centres universitaris de Terrassa podran omplir una butlleta i participaran en el sorteig d’una matrícula universitària (fins a un import de 2.500 euros). Aquest és el 18è any que l’Ajuntament participa al certamen, amb l’objectiu de promocionar la dimensió universitària de la ciutat, tant per la seva variada oferta formativa com per l’existència d’un ampli ventall de serveis i recursos adreçats als estudiants, en el marc d’un saló que cada any visiten prop de 90.000 persones.

 

El Saló de l’Ensenyament es podrà visitar entre el 14 i el 18 de març, de dimecres a divendres de 9 a 19 h, dissabte de 10 a 20 h i diumenge de 9.30 a 14.30 h.
Comentaris

envia el comentari