Terrassa elabora una Guia pràctica del comerç accessible

Tècnics, comerciants i la regidora de Capacitats Diverses han realitzat una ruta pels establiments de la ciutat per comprovar-ne l'accessibilitat
Meritxell Lluís amb tècnics i usuaris han fet la ruta d'accessibilitat | Aj. Terrassa

 

La regidora de Capacitats Diverses i Accessibilitat, Meritxell Lluís, ha participat aquest dimecres en una ruta per avaluar l’accessibilitat dels comerços del centre de Terrassa de la mà de les entitats de la Comissió d’Accessibilitat. En el recorregut i valoració hi han participat també personal del servei de llicències d'obres i protecció de la legalitat i Legalització d'activitats, de l'Oficina tècnica per a la promoció de l'accessibilitat i de l’associació de comerciants Terrassa Centre.

 

Des del serveis municipals, s'ha elaborat una Guia pràctica del comerç accessible com a suport pels nous ajuts municipals per a l'execució d'obres d'accessibilitat a establiments comercials que va aprovar el Pla municipal de 29 de juny. Aquesta acció s’emmarca en el Pacte Terrassa per l'accessibilitat universal i en la línia de treball de millora de l’accessibilitat del comerç del Pla local d’Atenció a les Capacitats Diverses i a l’Accessibilitat 2016-2020.