Terrassa acull el rodatge d'una nova sèrie per a Netflix

La nova producció internacional amb localitzacions de la ciutat és 'Recuerdos de la Alhambra'
Park Shin-Hye i Hyun Bin, protagonistes de 'Recuerdos de la Alhambra'
Park Shin-Hye i Hyun Bin, protagonistes de 'Recuerdos de la Alhambra' | cedida

Terrassa Film Office ha gestionat tots els permisos i gestions pertinents perquè una nova sèrie de Netflix rodi a la ciutat algunes escenes durant aquests dies i fins el cap de setmana que ve. La producció deixa enrere el rodatge a Granada (localització destacada de la producció) per aterrar a Terrassa abans de marxar a la ciutat de Girona. Una superproducció internacional que busca en la precisió dels espais de rodatge l'ambientació desitjada.

'Recuerdos de la Alhambra', és una sèrie coreana que oferirà la plataforma Netflix i arriba a la nostra ciutat per rodar part de les seves escenes. La localització, una casa senyorial del carrer Topete i la zona que l'envolta, s'ompliran de moviment, vehicles de gran fotmat i equips propis de rodatge i transformaran la rutina habitual del barri fins el proper cap de setmana. La producció està dirigida per Ahn Gil-Ho, responsable d'altres sèries d'èxit en actual emissió a Netflix com 'Strangers'. 


  

 

 

La sèrie compta amb un repartiment amb molta projecció internacional en aquests moment com els protagonistes, Hyun Bin i Park Shin-Hye.
Comentaris
trumpista
Volem actors catalans!

envia el comentari