Terrassa, una de les 3 ciutats que fa els deures en el Pla de Barris

Territori i Sostenibilitat amplia el termini per completar els plans de millora

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha acordat ampliar el termini d'execució dels projectes beneficiaris de la convocatòria per als ajuts de la Llei de barris del 2009 que encara estaven pendents de finalitzar. Per tant, 23 dels 26 municipis als quals se'ls va concedir la subvenció i que havien de tenir finalitzades les obres aquest passat 30 de juny disposaran fins el 31 de desembre del 2019 per enllestir els seus projectes.

 

Pel que fa els altres tres (Barcelona, Sabadell i Terrassa) ja han acabat els treballs. La convocatòria tenia tres línies d'ajuts. En primer lloc, als barris amb projectes, als quals se'ls finançava el 50% del cost total del projecte per a 10 municipis de més de 100.000 habitants; en segon lloc a viles amb projectes, en què es finança el 75% del cost per a 15 municipis amb menys de 10.000 habitants i, per últim, el programa de continuïtat, on es finança el 50% del cost del projecte per continuar projectes anteriors.


 

Dels barris amb projectes, es van concedir ajudes a Barcelona (Bon Pastor - Baró de Viver), Cornellà de Llobregat (Fontsanta), Gavà (Serra de les Farreres), La Bisbal d'Empordà (Nucli Antic), Lleida (Portal de la Magdalena – Noguerola), Montornès del Vallès (Montornès Nord), Reus (Sol i Vista – la Immaculada), Sabadell (Creu de Barberà, Campoamor, Espronceda, Les Termes), Sant Feliu de Guíxols (el Puig - Eixample de Llevant) i Torelló (Casc Antic).

 

  

  

Pel que fa les viles, s'hi van poder acollir Anglès(Barri antic), Arbúcies (Centre Antic), Calaf, (Nucli Antic), Centelles, (Nucli Antic), El Pont de Suert (Barri Antic), Falset (Nucli Històric), Figaró-Montmany (Nucli Antic), Juneda (Vila Closa), Les Borges Blanques (Casc Antic i Entorn Urbà Històric), Llagostera (Centre Històric), Martorelles (Can Sunyer), Roda de Ter (Nucli Antic), Sant Bartomeu del Grau (Casc Antic), Sant Martí de Tous (Casc Antic), Ulldecona (Planejament del segle XIX); i en el programa de continuïtat el Districte 2 de Terrassa.


 

 

  

  

Properament, també s’autoritzarà una altra pròrroga per als municipis beneficiaris de la convocatòria 2010 que encara no hagin finalitzat les obres.

 
Comentaris

envia el comentari