Tasques de manteniment, causa de la "sequera" a les fonts de Vallparadís

El govern assegura que les fonts públiques tornen a funcionar amb normalitat

Aquest dilluns, un lector de Món Terrassa es queixava que havia anat al Parc i s'havia trobat que les fonts públiques no funcionaven. Des de les xarxes socials, altres persones reconeixien que elles també s'havien trobat amb aquesta situació i demanaven què estava passant. Fins i tot, hi havia rumors que hi havia un possible brot de legionel·la.

 

Aquest dimecres, des de l'Ajuntament han explicat a Món Terrassa que ja es troba parcialment solucionat i les fonts tornen a subministrar aigua. Sembla ser que per les "tasques de manteniment" es va aturarel subministrament de l'aigua de boca i la de reg. La mala fortuna va fer que coincidís justament amb l'episodi d'onada de calor. Per aquest motiu, durant el cap de setmana i part de la setmana no es trobaven en funcionament els brolladors d'aigua municipal de la zona del Parc de Vallparadís. Així mateix, descarten totalment que hi hagi cap brot de legionel·la ja que es realitzen analítiques i controls períodics i tot està en ordre. 

 

Actualment, però, sí que hi ha dues fonts que no funcionen, per un tema de fuites, que s’està mirant d’arreglar. Es tracta de la que hi ha propera al carrer de Vic i una de l’horta dels Frares. En ambdós casos, es tracta de solucionar el problema quan abans millor. Les altres dues que estaven parades també, al Torrent de les Bruixes i la que hi ha al recinte del “trenet”, la primera ja està operativa, la segona estan mirant de solucionar el tema. Aquesta segona s’utilitza menys i és menys coneguda, a l’estar a l’interior del recinte del trenet.

 

Al respecte de la de la Plaça d’Andalusia, on alguns lectors havien mencionat que tampoc funcionava, actualment s’ha fet la comprovació i el govern assegura que sí que ha estat operativa.

 

 Comentaris

envia el comentari