Tapes i modernisme a Terrassa, tot maridat amb grans vins

TerraTapes pretén descobrir una nova visió de la ciutat

El 30 de novembre neix el TerraTapes, que pretén descobrir una nova visió de la ciutat. Tots els dijous, a partir de sis euros es podran degustar els 5 sentits de Terrassa. Es descobriran 26 edificis modernistes, l’evolució del casc històric, i onze cuines que oferiran les seves creacions maridades amb vins de bon nivell qualitatiu.

 

La iniciativa neix d’onze establiments del Centre de Terrassa (Cafè de l’Aula + Sa Illa + el Vapor Gastronòmic + La Tascanna + La Torreta + Syrah + L’Alegria del Teatre + Zurito + La Fabrica 1909 i el Cultural) que veien com altres ciutats havien aconseguit crear moviments culturals, amb aportació culinària, maridades amb una beguda (en aquest cas s’ha escollit el vi com a acompanyant ideal).


 

Cada establiment oferirà una combinació de menja i vi per sis euros i es podrà enllaçar d’un local a l’altre a partir de diferents edificis modernistes, molts d’ells a l’oblit avui. La ruta només és possible totes els dijous a partir de les 19 ja que molts dels establiments que realitzen la proposta gastronòmica no són Restaurants de Tapes.

 

Podreu degustar aquesta iniciativa fins el dijous 31 de maig, data en que la ruta realitzar vacances d’estiu fins el primer dijous de setembre. La ruta ofereix sorteig i premis a els seguidors de les xarxes socials. Trobareu més informació a les xarxes socials @TerraTapes .
Comentaris

envia el comentari