SPL-CME denuncia inundacions i rates a la comissaria de Terrassa

El sindicat afirma que les instal·lacions són "inadequades" i posen en perill els treballadors

El terra de la comissaria inundat
El terra de la comissaria inundat | SPL-CME

Des de la secció sindical SPL-CME de la Policia Municipal de Terrassa han emès un comunicat en què volen denunciar “el nou i lamentable episodi d’inundacions” que ha patit la prefectura de Policia. Aquesta nit, a causa dels forts aiguats, s’han tornat a inundar les dependències “una altra vegada”. 

El sindicat lamenta que fins ara la solució ha estat posar “serradures” cada cop que l’aigua hi entra. “No sabem què n’opinarà el departament de Riscos Laborals, però a nosaltres ens sembla d’un perill extrem que tota la comissaria estigui coberta per quatre dits d’aigua, al mateix temps que dels llums del sostre en surten espurnes”. 

SPL-CME denuncia que aquesta passada nit es va “desplomar un focus del sostre del menjador, caient sobre una cadira part de la teulada. Per sort, no hi havia ningú sopant”. Subratllen a més que “cal sumar-hi la presència de rates a la planta inferior, on es troben els vestidors i els menjadors”, per la qual cosa “ens trobem amb unes instal·lacions totalment inadequades per acollir un centre de treball” mentre l’Ajuntament “mira cap a un altre costat”.

Estat de la comissaria de Terrassa
Estat de la comissaria de Terrassa | SPL-CME

 

Estat de la comissaria després dels aiguats
Estat de la comissaria després dels aiguats | SPL-CME

 

TENS TELEGRAM? Vols ser el primer a rebre les últimes notícies sobre la tot el que passa a Terrassa i voltants? i sobre la covid? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram
TENS TWITTER ? Vols ser el primer a rebre les últimes notícies sobre tot el que passa a Terrassa i comarca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Twitter

Comentaris

envia el comentari