Seleccionades 140 persones per reforç d'hospitals i geriàtrics

El Servei d'Ocupació continua fent d'intermediari per ajudar en la recerca de treballadors de perfil sanitari

El Servei d’Ocupació de l’Ajuntament de Terrassa, gestionat per l’empresa municipal Foment de Terrassa, SA, està treballant directament amb l’Hospital Universitari Mútua de Terrassa, amb el Consorci Sanitari de Terrassa i amb centres geriàtrics de la ciutat per donar resposta a la necessitat de contractar personal de forma urgent arran de la situació d’emergència sanitària provocada per la pandèmia del Coronavirus.

El Servei d’Ocupació a data d’avui ha rebut 402 candidatures, de les quals ha seleccionat 8 persones graduades en medicina, 10 personal d’infermeria, 66 auxiliars de clínica, 11 persones zeladores, 30 gerocultores i 16 persones formades en neteja hospitalària. En total, 141 persones que ha derivat als centres hospitalaris i geriàtrics de Terrassa. La selecció de personal s’està fent a través d’entrevistes telefòniques o per vídeo conferència.

Per a l’obtenció de les persones candidates, el Servei d’Ocupació municipal ha demanat la col·laboració a centres educatius, col·legis professionals, mitjans de comunicació i altres borses de treball de promocions econòmiques de municipis veïns. La publicació de les ofertes es fa a través de les xarxes socials, així com a través de la borsa de treball del Servei d’ocupació de l’Ajuntament www.terrassaocupacio.cat.


Comentaris

envia el comentari