Sanfilippo celebra els 10 anys amb una gran festa a Terrassa

La plaça Vella s'omplirà tot el dissabte d'activitats lúdiques i solidàries

Aquest dissabte, dia 26 de setembre, l'Associació Sanfilippo Barcelona celebra els deu anys del seu naixement i ho farà amb una gran festa a la plaça Vella de Terrassa. L'acte compta amb Albert Luque i Laura Roca com a padrins, els quals estaran presents en la jornada. 

El programa d'activitats és complet i s'inicia a les deu del matí amb una exhibició d'arts marcials. A partir d'aleshores, també hi haurà música en directe i carpes informatives de patrocinadors que oferiran sorteigs solidaris. A les 15h està prevista la intervenció de l'alcalde mentre que a les 17.30h hi haurà exhibició castellera. 

L'aniversari compta amb dos actes més que es realitzen aquest divendres a l'Escola Pia amb la Tardor Solidària en què s'organitzen diverses activitats lúdiques i un mercat solidari, i amb una trobada benèfica de sevillanes a les 12.30h a la seu de Flamencología.

Programa d'activitats

TENS TELEGRAM? Vols ser el primer a rebre les últimes notícies sobre la tot el que passa a Terrassa i voltants? i sobre la covid? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram
TENS TWITTER ? Vols ser el primer a rebre les últimes notícies sobre tot el que passa a Terrassa i comarca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Twitter

Comentaris

envia el comentari