Es repara el paviment de 18 carrers de Terrassa

La primera de les intervencions té lloc al carrer de Berga
Pas de vianants de l'avinguda Jacquard
Avinguda de Jacquard | G.M.

Aquest dimarts, 14 de novembre, començarà una actuació amb la que es repararà el paviment de 18 carrers d’arreu de la ciutat. El primer punt en el que s’hi intervindrà serà el carrer de Berga, on es faran diferents treballs a tota l’extensió de la via. Les característiques concretes de cadascuna de les intervencions previstes depenen de les particulars condicions en les que es troben els trams afectats.

 

El projecte, que s’emmarca dins el programa Terrassa Barris en Marxa de manteniment de l’espai públic, compta amb un pressupost de gairebé 2 milions d’euros. El projecte de reparació de paviments a diferents carrers de la ciutat té una considerable complexitat. Les intervencions que s’han prioritzat, 18 en total, s’han dividit en cinc blocs, executats per cinc empreses que treballaran en paral·lel a diferents punts de Terrassa. Com és habitual, els treballs de pavimentació porten implícites afectacions al trànsit. Tot i així, cal tenir en compte que les obres de manteniment són imprescindibles i que les actuacions s’han dissenyat i planificat amb la voluntat de minimitzar les molèsties per a la ciutadania, dintre del possible.


 

Els 18 carrers inclosos en aquest projecte, en diferents confluències, són: les avingudes de Jacquard i del Vallès, els carrers de Pau Marsal, de Sant Joan, de la Mare de Déu del Socors, de Wilson, de la Duquessa de la Victòria, de Guillem de Muntanyans, de Líbia, de Sudan i d’Egipte, de Tanzània, d’Antoni Torrella, de Mossèn Pursals, Transversal, de Pompeu Fabra, de Berga i de les Borges Blanques i el passeig del Vint-i-dos de Juliol. En total, hi ha intervencions previstes als sis districtes de la ciutat i, com a mínim, a 14 barris. Això és així perquè, per exemple, l’actuació a l’avinguda del Vallès es desenvolupa en diversos sectors. Informació de les incidències En aquest sentit, cada intervenció serà informada de la millor manera possible i amb prou antelació per tal d’aconseguir que, tant el veïnat dels carrers afectats com els usuaris, puguin estar assabentats de les diferents contingències. Tot i així, l’impacte que pot tenir cada obra és diferent, segons la configuració de la via. Totes aquestes actuacions s’aniran realitzant de manera esglaonada, tot i que podria haver fins a cinc punts d’obres simultànies a tota la ciutat. Per aquest motiu, des de l’Ajuntament es recomana seguir els desviaments i els itineraris alternatius establerts.


 

El projecte de reparació de la pavimentació d’aquestes 18 vies compta amb un pressupost d’1.952.744,68 euros (IVA inclòs). Els treballs, repartits en cinc blocs, han estat encarregats a les empreses Grupmas Constructors SLU, Asfaltos Barcino SL, Pabasa Euroasfalt SA, Asfalts Ribas SA i Asfaltos Augusta SL. La durada d’execució formal prevista de les obres és de cinc setmanes, però la proximitat de la campanya nadalenca podria fer que els treballs es perllonguessin fins a finals del mes de gener.
Comentaris

envia el comentari