A quina velocitat màxima puc anar dins la ciutat de Terrassa?

L'Ajuntament de Terrassa ha impulsat una actualització de la regulació de la mobilitat a la nostra ciutat mitjançant una nova Ordenança. 

A quina velocitat màxima puc anar dins la ciutat?

El límit genèric de velocitat és de 30 km/h per tot tipus de vehicles. No obstant, en vies de dos o més carrils, es podrà augmentar el límit a 40 o 50 km/h prèvia senyalització específica.

S'estableix un termini d'un any a partir de l'endemà de l'entrada en vigor d'aquesta ordenança, per a l'obligatorietat de la velocitat màxima genèrica per als vehicles prevista a l'article 21, de 30 km/h (llevat de les vies de velocitat màxima inferior, així com la possibilitat de sanció per al seu incompliment, degut a la necessitat d'adaptar la senyalització i indicacions a tot el municipi. En aquest període transitori, la velocitat màxima genèrica de les vies d'un sol carril per sentit passarà a ser 30 km/h, excepte aquelles que tinguin senyalitzat un límit de velocitat diferent. En vies de més de dos carrils regirà el límit de 50 km/h, per defecte d'altre límit de velocitat establert.

Les vies urbanes que disposin de plataforma única de calçada i vorera destinades en primer lloc als vianants, tindran una limitació màxima de 20 km/h.

A les àrees per a vianants, quan la circulació de determinats vehicles estigui autoritzada, tindran una limitació màxima de 10 km/h.

TENS TELEGRAM? Vols ser el primer a rebre les últimes notícies sobre la tot el que passa a Terrassa i voltants? i sobre la covid? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram
TENS TWITTER ? Vols ser el primer a rebre les últimes notícies sobre tot el que passa a Terrassa i comarca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Twitter

Comentaris

envia el comentari