Prop de 15 mil firmes contra l'ús d'animals en la Cavalcada de Terrassa

Una petició a Change.org demana a l'AJuntament prohibir l'utilització de gossos, cavalls o qualsevol bèstia en les festes populars
El cavall, estès a terra
El cavall, estès a terra | Tania Ucher

 

La cavalcada dels Reis d'Orient a Terrassa ha estat marcada enguany, lamentablement, per la mort d'un cavall de la comitiva del rei Melcior, poc abans d'iniciar el recorregut. Des d'aleshores, entitats com PACMA o el Col·legi d'Advocats de Terrassa han manifestat la seva oposició a l'ús d'animals en espectacles. El debat entre la ciutadania ha estat també encès, amb posicions a favor i en contra.

 

Tania Ucher, però, va voler anar més enllà de donar la seva opinió i va encetar el mateix divendres dia 5, una petició a Change.org instant a l'Ajuntament de Terrassa ha no permetre l'ús d'animals a cap de les seves festes. "S'ha d'acabar amb l'ús d'animals en festes i tota activitat que produeixi patiment als animals", resa la missiva. Aquesta egarenca considera que "els animals no són recursos" i subratlla que la mort del cavall va deixar els nens que estaven esperant la cavalcada "consternats". I sentencia "Prou de maltracte".


 

La seva petició ha estat molt ben rebuda per la comunitat i amb aquests sis dies activada ha aconseguit ja més de 14.600 signatures per les 15 mil que s'havia proposat arribar. La iniciativa ha tingut repercussió més enllà de les fronteres de la nostra ciutat i ha rebut el suport de ciutadans d'arreu de l'Estat que s'han volgut afegir a la petició i han deixat el seu comentari al respecte.

 

 
Comentaris

envia el comentari