Una pizza d'ou ferrat i patates fregides

El quiosc-pizzeria Good And Fast arriba a Terrassa

Container al C.C. Les Mates de El Vendrell. El de Terrassa será molt similar pero millorat i amb alguns detalls diferents.
Container al C.C. Les Mates de El Vendrell. El de Terrassa será molt similar pero millorat i amb alguns detalls diferents | cedida

Pizzes clàssiques com la carbonara o la barbacoa, com la vegana o una d'ou ferrat i patates fregides. Fins a 16 opcions per escollir. El quiosc-pizzeria Good And Fast arriba a Terrassa.

L´idea dels promotors és poder estar operatius la primera setmana d´octubre. Es tracta d'un container amb un disseny divertit i desenfadat, totalment adaptat a les necessites d´una pizzeria, una cuina autèntica, amb el forn de base de pedra, taula freda per les elaboracions, neveres, etc.

Les pizzes s'el·laboren amb materia prima 100% natural, al moment i davant del client. La qual dona un plus, defugint de les congelades.

És un format innovador al nostre país, ja que containers ubicats al àarking d´un centre comercial no n'hi ha. A la resta d´Europa sí que és molt habitual, pero aquí fins ara ningú havia donat el pas. Tindrà el mateix horari que el centre comercial Carrefour  Montserrat, de 9:30h a 22:00h.

Good and Fast és una franquícia que aposta per un format nou i un model de negoci molt definit (ubicacions premium a zones de molta afluència de públic i fàcil aparcament. Ofereix als seus clients totes les opcions possibles; venda en taulell (el client ho recull per endur-se'l o per consumir al mateix local) o delivery (lliurament a domicili).

TENS TELEGRAM? Vols ser el primer a rebre les últimes notícies sobre la desescalada a Terrassa i voltants? i sobre totes les activitats de Nadal? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

Comentaris

envia el comentari