Els Mossos reiteren la crida ciutadana per localitzar a Mònica Borràs

La policia considera la falta de notícies sobre aquesta dona de 49 anys un "cas prioritari" que investiguen com a "desaparició no voluntària"
Mònica Borràs va desaparèixer del seu domicili el passat 7 d'agost
Mònica Borràs va desaparèixer del seu domicili el passat 7 d'agost | Cedida

Els Mossos han fet una segona crida a través de les xarxes socials a les nou de la nit d'aquest divendres explicant que "seguim buscant la Mònica que va desaparèixer a Terrassa, fes RT i si tens info truca al 112". El primer missatge d'aquest tipus el van difondre el passat dia 16, nou dies després que el 7 d'agost, a les onze de la nit, Mònica Borràs desaparegues sense deixar rastre.

 

Les estranyes circumstàncies de la desaparició de Mònica Borràs, de 49 anys, fan que els Mossos d'Esquadra el considerin un "cas prioritari" per a la unitat d'investigació de la comissaria de Terrassa, segons ha pogut saber Món Terrassa de fonts policials. De moment, no hi ha cap fil clar d'on tibar, però la policia descarta, d'entrada, que es tracti d'una desaparició voluntària degut a les característiques especials del cas.

 

Aquest dilluns, un equip de mossos va escorcollar el contingut de dos telèfons mòbils que utilitzava Mònica Borràs i que es van quedar al domicili de la dona desapareguda. Borràs va abandonar el domicili familiar el dia 7 d'agost, després d'una discussió domèstica amb la seva parella, sense emportar-se ni la documentació, ni les targetes de crèdit, ni el vehicle familiar ni tan sols la medicació diària que necessita. Els Mossos també van pentinar el domicili, al carrer Volta, amb especial atenció als seus objectes personals, inclosa la seva bossa de mà habitual, que també es va deixar a casa.

 

Fonts del seu entorn confirmen que no s'ha posat en contacte "ni amb la família ni amb els amics" i que no hi ha hagut cap moviment en els comptes bancaris. "No se la pot haver empassat la terra!", asseguren, mentre agraeixen el suport del veïnat.

 

Aquesta desaparició sobtada i tan llarga en el temps "no té cap precedent en ella", asseguren aquestes fonts i és estranya perquè no va acompanyada de mitjans de subsistència ni, en principi, de cap possibilitat d'obtenir-ne. Per ara, no hi ha pistes sòlides. Mònica Borràs pesa entre 85 i 90 quilos, fa 1,70m d'alçada i, en el moment de la seva desaparició, portava el cabell curt, un vestit rosa i sandàlies.Qualsevol persona que pugui aportar alguna informació útil ha de posar-se en contacte amb els Mossos d'Esquadra, al telèfon d'emergències 112 o bé trucar al 609 36 20 83.