Mig centenar de dones a l'assemblea del Comitè de Vaga feminista

La trobada va aplegar a dones de diferents col·lectius feministes de Terrassa
Mig centenar de dones van participar a la segona assemblea oberta del Comitè de Vaga Feminista de Terrassa | COMITÈ DE VAGA FEMINISTA DE TERRASSA

El passat dilluns 28 el Comitè de Vaga Feminista de Terrassa es va tornar a reunir en la que era la segona assemblea oberta a totes les dones de la ciutat per tal d’organitzar-se de cara al proper 8 de març. La trobada, amb una assistència que va fregar la cinquantena de dones, va tenir lloc a l’Ateneu Candela, i va aplegar a dones de diferents col·lectius feministes de la ciutat, així com a feministes autònomes i grups de dones de diferents partits i sindicats de base. Durant les aproximadament dues hores que va durar l’assemblea es va treballar, en petits grups, per respondre a preguntes tals com “Quina vaga feminista ens imaginem i amb quins objectius?” i altres referents als tipus d’accions previstes tant per la jornada del  8M com pels dies previs.

 

També es van abordar quin tipus de situacions es volen evitar des del comitè de vaga  i  es va posar èmfasi en que es vol organitzar una jornada reivindicativa i que visibilitzi la vulneració de drets bàsics que pateixen totes les dones de la ciutat. En la segona part de l’assemblea les diferents comissions van exposar quina feina estan fent i com s’organitzen i es va fer una crida a que totes es sumessin als diferents grups de treball. La propera assemblea oberta està convocada per dilluns 11 de febrer a les 19h al Casal Cívil Ca n’Aurell (plaça del Tint, 4. Terrassa)