Més horts urbans al barri del Segle XX de Terrassa

El Boixac i Amb Arrels són les dues entitats que es faran càrrec de gestionar el solar
Lliurament de les claus dels horts a les entitats | Aj. Terrassa

 

El tinent d’alcalde de Territori i Sostenibilitat, Marc Armengol, ha lliurat aquest dimarts les claus de dos nous horts urbans al barri del Segle XX a les entitats El Boixac i Amb Arrels, dins del programa d’horts urbans Conreant Terrassa.

 

Mitjançant el programa Conreant Terrassa, endegat l’any 2013, l’Ajuntament de Terrassa cedeix solars propis o fa de mediador amb propietaris de solars privats perquè els cedeixin a entitats que vulguin fer una explotació agrícola del terreny sense ànim de lucre. L’objectiu és impulsar i facilitar la creació d’una xarxa ciutadana d’espais verds productius, socialment i agronòmicament sostenibles. Amb els dos nous horts, ubicats al carrer de Valls, 49, ja són 14 els horts urbans en funcionament a la ciutat a través d’aquest programa.

 

En el que portem d’any, l’Ajuntament de Terrassa ha adequat aquests nous dos espais i n’ha ampliat dos més: el que gestiona l’Associació de Veïns de Can Tusell al carrer de Joaquim Vayreda i el que gestiona la Xarxa de Solidaritat Popular al carrer de Gregal.

 

Acte de lliurament de les claus dels nous horts | Aj. Terrassa