L'INS Santa Eulàlia impartirà el nou cicle superior de Mecatrònica

És una disciplina que integra les àrees de mecànica, electrònica i informàtica
INS Santa Eulàlia | INS Santa Eulàlia

 

Arriba a Terrassa la Mecatrònica Industrial en modalitat de formació DUAL. A partir de setembre, l'Institut Santa Eulàlia iniciarà els estudis de grau superior. 

 

La mecatrònica és una disciplina que integra les àrees de mecànica, electrònica i informàtica. Aquest cicle de la família d'Instal·lació i manteniment, capacita per configurar i optimitzar sistemes mecatrònics industrials, així com planificar, supervisar i/o executar-ne el muntatge i manteniment.

 

Dintre de l'oferta formativa a Terrassa, és un dels cicles amb més sortides professionals i projecció de futur en el seu sector.

 

A partir de setembre, el cicle mitjà d'Instal·lacions de producció de calor inclourà continguts formatius per a instal·lació i manteniment de piscines. És el resultat de l'acord de col·laboració entre ASOFAP (Associació Espanyola de Professionals del Sector Piscines) i l'Institut Santa Eulàlia per pal·liar el dèficit de treballadors amb formació en aquest camp professional.

 

Aquest cicle s'imparteix en dual i en la modalitat 2x3 juntament amb el grau mitjà d'Instal·lacions frigorífiques i de climatització.