Uns murals ceràmics d'una discoteca de Terrassa, a punt de desaparèixer

L'obra de Julio Bono deixa pas a una gran promoció d'habitatges

Discoteca Libens
Discoteca Libens | Joan Manel Oller

Un mural de ceràmica però de molt valor, malgrat que no catalogat, està a punt de desaparèixer dels carrers de la ciutat. És un patrimoni egarenc molt desconegut i que requereix saber on és i aixecar el cap per descobrir-lo. L'obra dona color a un espai molt transitat i generalment gris.

Una de les discoteques de  moda a Terrassa fa molts i molts anys estava ubicada a la carretera de Martorell, a tocar del carrer d'Arquimedes i de la rotonda del Pare Alegre i de la Rambla/Rambleta. Milers i milers de joves van passar pel Libens, i possiblement la majoria no es va fixar en els murals que el decoraven.

Aquell gran local, abandonat des de fa anys, es va posar a la venda. L'obra més gran i més completa de l'artista Julio Bono s'encasta a les seves parets. Ara, l'edifici deixarà pas a 20 habitatges d'entre una i quatre habitacions. Hi ha perill de perdre aquesta gran obra, única i sorprenent. 

Discoteca Libens

 

Uns grans murals ceràmics d'una discoteca de Terrassa, a punt de desaparèixer

 

TENS TELEGRAM? Vols ser el primer a rebre les últimes notícies sobre la desescalada a Terrassa i voltants? i sobre totes les activitats de Nadal? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

Comentaris
Santi
Ostres, no. Ja n'hi ha prou de perdre elements urbans que comporten molts records. Salvem els murals.
@Niuet
Més pisos?
Egarenc
Desde que ens goberna el PSC osigui sempre, Terrassa a perdut tot el seu encant.

envia el comentari