Les AMPA Vapor i França celebren els nous semàfors al 22 de juliol

Les associacions de pares asseguren que es guanya en seguretat i autonomia per als infants que havien de creuar els passos de vianants fins al centre escolar
Acte simbòlic d'inauguració dels semàfors de les AMPA Vapor i França | Cristóbal Castro

El passat mes d’octubre, s'iniciaven unes obres d'actuació urbanística al passeig 22 de Juliol, a l'alçada de la benzinera i l'edifici Torredemer. Amb un pressupost de 112.000 euros, es tractava de millorar la semaforització, amb pulsador, de quatre passos de vianants. L'objectiu era millorar la seguretat dels vianants, en una zona de pas d'infants per la proximitat de les escoles França i Vapor.

La proximitat dels centres escolars han requerit més semàfors a l'illa | Cristóbal Castro

 

I és que des de l'AMPA Vapor s'havia alertat dels riscos d’atropellament que suposaven aquests passos, per una banda, per la manca de prudència d’alguns conductors, però també per la imprudència de persones a peu que creuen fora dels passos habilitats. L'entitat va aprofitar l'acte simbòlic d'inauguració dels nous semàfors per fer una "crida a tots els pares i mares, a extremar les precaucions quan conduïu i que doneu exemple, no creuant enmig del carrer o quan els semàfors estan vermells".

Acte simbòlic d'inauguració dels nous semàfors | Cristóbal Castro

 

Des de l'AMPA Vapor esperen que amb aquesta nova actuació per millorar la seguretat en els accessos a l’escola, més famílies s’animin "a donar autonomia als nostres nens i nenes, que a partir del cicle mitjà i si les condicions són propícies, puguin fer el camí a l’escola sense haver d’estar acompanyats sempre per persones adultes".

Nous cartells i pulsadors en els semàfors del passeig | Cristóbal Castro

 

Operaris posant a punt els nous semàfors | Cristóbal Castro