Eco-equip incorporarà 15 treballadors i dos camions

Eco-Equip tindrà 15 treballadors a la plantilla l'any vinent. L'anunci l'han fet la tinenta d’alcalde de Territori i Sostenibilitat, Lluïsa Melgares, i el regidor de Medi Ambient, Carles Caballero, en la presentació del Contracte Programa entre l’Ajuntament de Terrassa i l'empresa de neteja pel període 2020-2023, que es portaran a la Comissió Informativa de Territori i Sostenibilitat del dilluns vinent dia 18 de novembre.

 

L'objectiu, ha dit la regidora, és poder assolir els objectius, i per aquesta raó el Consistori hi destina més pressupost, un 6,5 per cent més que el 2019 i s'enfila fins als 28,8 milions.

 

L'Ajuntament vol "adaptar la plantilla" a les necessitats reals de la ciutat, i també destaquen els regidors que s'adquiriran dos camions més per millorar la recollida lateral, que entra en la seva quarta fase -més tard en vindrà una cinquena, amb dos vehicles nous a sumar-. El pressupost creix per les inversions, els augments de sou als treballadors, els creixements de costos de l'abocador, l'increment de les assegurances -pel que fa a petites coses dels camions sinistralitat és alta i flota gran- i el preu més alt del gasoil.

 

.