L'egarenca Marta Fernandez, primera dona que assumeix el comandament màxim dels Mossos a Barcelona

Marta Fernández
Marta Fernández | Mossos

El comissari Ferran Lopez està previst que s’incorpori els propers dies al FC Barcelona com a màxim responsable de seguretat del club i com a conseqüència de la seva marxa es produeixen diversos canvis en l’organigrama dels Mossos d’Esquadra. El moviment ha mogut totes les peces clau de la policia catalana.

Per la seva banda, el comissari Carles Anfruns, fins ara cap de la Regió Policial de Barcelona, assumeix les funcions de cap de la Comissaria Superior de Coordinació Territorial mentre que la comissària Marta Fernández passa a ser la primera dona que assumeix el comandament màxim a la ciutat de Barcelona. A Fernàndez, fins ara màxima responsable de la Comissaria General d’Investigació Criminal, la substituirà l’intendent Antoni Rodriguez, que ja ocupava el lloc de sotscap en aquesta mateixa comissaria.

El comissari David Boneta, fins al moment cap de la Comissaria Superior de Coordinació Territorial, passa a formar part de la direcció operativa del cos juntament amb el comissari Miquel Esquius i el comissari Joan Carles Molinero.

Marta Fernández: Ser mossa es porta molt a dins; hi ha una gran part vocacional

TENS TELEGRAM? Vols ser el primer a rebre les últimes notícies sobre la tot el que passa a Terrassa i voltants? i sobre la covid? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram
TENS TWITTER ? Vols ser el primer a rebre les últimes notícies sobre tot el que passa a Terrassa i comarca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Twitter

Comentaris

envia el comentari