L'ANC veu despropocionades les càrregues dels Mossos a Terrassa

L'Assemblea Nacional Catalan creu que les actuacions policials a Terrassa contra antifeixists han estat desproporcionades i ho han denunciat a través de Twitter. L'ANC recorda que la diputada de la CUP Maria Sirvent ha estat ferida i ara és a urgències.

 Comentaris
Policia catalana? o espanyola?
Els Sr. Buch ens te d'aclarir, per que ampára i defensa als comandaments unionistes espanyolistes dins els mossos, tant l'hi fa quin cos sigui i quin uniforme portin, si van a favor dels del 155 i contra l'independentisme. De que ens serveixen uns Mossos que ens vulguin fer quedar sota Espanya?
Kiko
A mi m´agradaria que posesin algú de les CUP com a responsable de Conseller d´Interior.
Esta fanática descerebrada luego se extrañará de la " explosión " electoral de VOX.
Alentando y apoyando a estos mierdas, lo único que se conseguirá será el desastre total.
MECA
Que la Sra. Justifiqui q es cremin contenidors i es llancin objectes contundents als Mossos sí que és desproporcionat.
Flama
Ja comence a ser hora de pendre mesures sr Buc, son moltes vegades que rebem nosaltres. Sabem que hi ha dintre dels mossos agents de VOX i que hi ha un sindicat que els ha felicitats pels resultats a Andalucia. Potser que miri com actuen aquest agents i si cal fer los fora.
Buch = Ruc
Bruch , plega !! Als mossos hi ha molts GOSSOS infiltrats que venen de la guarra sivil i piolins gràcies a la Sra Tura . De fills de puta ja en tenim prous , no cal que en Fitxem més .
JordiP
Kiko, el tristpartit va posar el Saura, recordes? I el Hughet cap dels Mossos, recordes? Aquella temporada els Mossos van patir les intervencions més llastimoses i vergonyoses de la seva història. El llop a càrrec de les ovelles. És això el que vols fer¿ De veritat posaries el Salellas de Conseller d'Interior? A part de que no es mereix la morterada, és clar.
JordiP
No, no, ANC. Els Mossos han d'impedir que ambdues formacions arribin a les mans. I la força violenta amb que els antifatxes van atacar no va permetre mantenir la pau. I en llo d'enriure's del Marichalar li van regalar la foto que ell, C's, Vox, PP i PSOE. Cretins i passarells. No quedàvem en que voliem un procés totalmente pacífic i somrient? És que no hi han cançons i slògans irritants i provocatius contra el franconazifeixisme a aplicar, en lloc d'insults i crits irracionals?
Ramón
TomTom te clar que els aimans del 155 no els volem. Per aixo no volem el Buc. Es un unionistes que vol el revés de lo que vol el pobre.

envia el comentari