L'Ajuntament lliura 50.000 mascaretes a l'Agrupació de Polígons

Jordi Ballart, Isaac Albert i Jordi Vilar
Jordi Ballart, Isaac Albert i Jordi Vilar | J. M.O.

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart; acompanyat del tinent d’alcalde de Promoció Econòmica i Projecció de la Ciutat, Isaac Albert; es reunirà amb el president de l’Agrupació de Polígons de Terrassa, Jordi Vilar i amb el membre de la Junta de l’Agrupació de Polígons de Terrassa, Juan Antonio Rubio, amb motiu del lliurament, per part de l’Ajuntament de Terrassa, de 50.000 mascaretes higièniques a l’Agrupació de Polígons de Terrassa per distribuir-les entre les empreses.

Des de la porta de la Cecot, Ballart ha reblat que des de l'inici de la crisi l'objectiu de l'equip de govern ha estat "garantir mascaretes per a tota la ciutadania". Per això, ha recordat, se'n van comprar un milió, i una darrera partida de 300.000 va arribar la setmana passada. Sobre l'entrada de Terrassa en la fase 2, l'alcalde ha dit que a primera hora no es registrava cap incidència. També ha mostrat preocupació perquè des del govern central no s'ha pres cap decisió ni mesura d'oxigen que pugui ajudar els ajuntaments a fer front a la crisi.

Jordi Vilar ha manifestat que amb el canvi de fases les empreses aniran reobrint, tot i que ha reconegut que la recuperació serà lenta.  El president de l’Agrupació de Polígons ha explicat que les empreses ja disposen d'EPIS i que les mascaretes -100 per a cadascuna- són un reforç de cara a la seguretat.

Sobre l’APT

Terrassa compta amb 18 polígons industrials actius que acullen prop de 2.800 empreses. L’APT va néixer el passat mes de novembre de 2019 amb l’objectiu d’esdevenir l’entitat representativa de les empreses de Terrassa en l’àmbit dels polígons i actuar com el canal d’enllaç entre els problemes identificats per les empreses i l’Ajuntament.

TENS TELEGRAM? Vols ser el primer a rebre les últimes notícies sobre la tot el que passa a Terrassa i voltants? i sobre la covid? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram
TENS TWITTER ? Vols ser el primer a rebre les últimes notícies sobre tot el que passa a Terrassa i comarca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Twitter

Comentaris

envia el comentari