Isaac Peral, millor comparsa del Carnestoltes Infantil 2017 de Terrassa

L'any vinent la comparsa que farà el pregó serà l'escola Verduna Vall
L'escola Isaac Peral recollint el primer premi | Lluïsa Tarrida

GALERIA DE FOTOS DE LA RUA

Un total de 26 comparses amb més de 4.000 persones han participat aquest diumenge, dia 26 de febrer, a la Rua del Carnestoltes Infantil de Terrassa. La cercavila ha comptat amb comparses procedents de les escoles, AMPAs i esplais de la ciutat que s'ha passejat mostrant bon ritme i inventiva per als carrers de Terrassa. La festa ha finalitzat, com és tradició, a la plaça Nova amb el lliurament dels premis a les millors comparses.

 

Enguany, els pregoners han estat l'AMPA escola Santa Teresa de Terrassa -comparsa guanyadora l'any passat-. Disfressats amb personatges i elements cinematogràfics, representants de l'equipament educatiu han volgut posar de relleu un dels potencials que tenim a la nostra ciutat: l'escola de cinema, el Parc Audiovisual o l'escola multimèdia.


 

El pregó ha estat amenitzat amb frases i petits fragments de pel·lícules conegudes i no ha obviat llençar alguns dards ("somiem una escola on no es mirin tant els informes PISA, i sí els valors, les actituds i les intel·ligències múltiples") o reivindicacions ("somiem amb una escola sense tants deures ni obligacions, on s'aprengui jugant... quina il·lusió!" o bé "somiem una escola on tots els infants siguin tractats igual, amb igualtat d'oportunitats, fins i tot a la universitat").

 

Els premis (llaminadures, pilotes i un trofeu) del 40è Carnestoltes Infantil de Terrassa han estat:

 

5è premi: Escola Pia

4t premi: Esplai La Fera (que aquest vinent celebren l'estrena del nou local)


3è premi: Escola Josep de Calassanç

2n premi: Escola La Nova - Electra

1r premi (un xec regal de 250 euros a gastar a Gusi): escola Isaac Peral

 

Com a novetat, enguany s'ha decidit fer per sorteig qui serà el pregoner de l'any vinent. La mà innocent ha tret la bola corresponent a l'escola Vedruna-Vall.

 

 
Comentaris

envia el comentari