Isaac Albert: "El PIB de Terrassa s'ha reduït un 10 per cent"

Jordi Ballart i Isaac Albert en la roda de premsa telemàtica
Jordi Ballart i Isaac Albert en la roda de premsa telemàtica | captura

Isaac Albert, portaveu del grup municipal ERC-MES, ha afirmat que la crisi del coronavirus ha fet que el PIB de Terrassa es reduís un 10 per cent, tot i que s'ha mostrat esperançat en què s'acabi l'any amb un 6. Sí que ha recordat que en el  trimestre vinent pot haver-hi 10.000 aturats més a la ciutat i que el panorama, ara per ara, és preocupant.

 

ha volgut agrair avui la tasca que s’ha realitzat a la ciutat des de tots els àmbits: treballadors i treballadores; estructura econòmica i social; i ciutadania en general, per afrontar de la manera que ho han fet aquesta crisi. Per Albert, «la desescalada que ara comença, és un camí per a una nova realitat. Com a Govern municipal ens preocupa que aquesta realitat que es farà visible en els dies que venen, no es perpetuï i sapiguem donar-hi resposta». El primer tinent d’alcalde ha volgut fer una crida «a la confiança, en la ciutat i en aquest Ajuntament; a la responsabilitat de tots i totes, així com a la col·laboració, per a combatre les noves realitats i que entre tots i totes puguem reajustar el projecte que tenim per a la ciutat». "La desescalada farà visible el que era invisible". 

 

Albert ha reblat que comença una nova etapa i que s'han de destacar tres elements: Terrassa sempre ha estat activa i per això cal fer-hi confiança; hi ha hagut responsabilitat i bones pràctiques, i tothom, des de l'administració fins a la ciutadania ha col·laborat per fer front a una de les majors crisis a les quals s'ha enfrontat la ciutat al llarg de la seva història.