Fundació Docència i Recerca Mútua Terrassa obté un gran reconeixement

La Fundació Docència i Recerca MútuaTerrassa ha estat reconeguda recentment en el marc del Pla Estratègic de Recerca i Innovació en Salut (PERIS) 2016.

El reconeixement s’ha centrat en les ajudes pel foment de la recerca en els professionals d’infermeria, amb el treball de Montse Riera -infermera de control d’infeccions de MútuaTerrassa- i per la participació de l’entitat en tres projectes de l’àmbit de l’Atenció Primària -DP transfers, CATDRISC i DECODING-.

Ma Emília Gil, adjunta a direcció general i directora corporativa docència, recerca i innovació, el doctor David Dalmau, director de la Fundació Docència i Recerca MútuaTerrassa, Núria Freixas, adjunta a la direcció d’infermeria i Montse Riera, van representar a l’entitat en l’acte de reconeixement.

Celebrat dimecres al vespre, l’acte va aplegar més de 400 investigadors i diversos professionals provinents d’institucions i centres de recerca. Aquesta primera convocatòria va reunir prop de mig miler de propostes que han estat avaluades per una quarantena d’experts independents i finalment se’n van elegir un total de 183 pel seu nivell d’excel·lència.

Els tres projectes d’Atenció Primària reconeguts es realitzen en col·laboració amb l’Institut Universitari d’Investigació en Atenció Primària (IDIAP) Jordi Gol. Són el projecte DP transfers, el projecte CATDRISC i el projecte DECODING, tots ells centrats en l’àmbit de la diabetis. Aquests premis es tradueixen en una aportació econòmica per continuar treballant en el desenvolupament de cada projecte i, a grans trets, incrementar la qualitat de la recerca en salut per garantir l’excel·lència i intensificar l’aplicació pràctica als processos assistencials de tot el coneixement generat pels investigadors.

TENS TELEGRAM? Vols ser el primer a rebre les últimes notícies sobre la desescalada a Terrassa i voltants? i sobre totes les activitats de Nadal? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

Comentaris

envia el comentari