FOTOS | Crida a Terrassa contra l'esclavitud: "No estic en venda"

L'Església Evangèlica va organitzar durant la setmana diverses activitats que van culminar dissabte amb una gran marxa per la ciutat

Marxa pels carrers de Terrassa contra l'esclavitud
Marxa pels carrers de Terrassa contra l'esclavitud | Esglesia Unida

La setmana passada l'Església Evangèlica Unida de Terrassa (EEUT) va organitzar una campanya amb una sèrie d'actes per denunciar la situació d'injustícia que encara viuen milions de dones arreu del món al ser prostituïdes. La campanya va comptar amb la col·laboració de l'associació Esclavitud XXI i de l'Ajuntament de Terrassa. Aquest dissabte en l'acte de cloenda de la campanya es va llegir un manifest i es va realitzar una marxa pels carrers del Centre de Terrassa contra l'esclavitud per visibilitzar la problemàtica.

Participants a la Marxa contra l'esclavitud a Terrassa
Participants a la Marxa contra l'esclavitud a Terrassa | Església Unida

Lectura del manifest contra l'esclavitud
Lectura del manifest contra l'esclavitud | Església Unida

Fragment del manifest que es va llegir:

(...) més enllà de les xifres, volem manifestar el rebuig cap a aquesta esclavitud moderna, plena d’engany, de vulneració de drets, de violació reiterada, de vides robades. Què hi podem fer nosaltres? Polítics: podeu debatre i legislar. Periodistes: podeu denunciar, podeu sensibilitzar i podeu retirar els anuncis de contactes dels vostres mitjans. Treballadors socials, professionals de la salut: podeu proporcionar seguretat, recursos i esperança a les noies i dones perquè puguin sortir del món del tràfic.

Agències de viatges: podeu denunciar i alertar contra destinacions turístiques que clarament es centren en l’explotació sexual. Educadors i mestres: podeu educar perquè veiem les persones com a persones, amb valor i dignitat, perquè l’assetjament que comença a edats primerenques no esdevingui en un futur en una negació dels drets dels altres. Famílies: també podeu educar en aquests valors. Ciutadans: sigueu conscients d’aquesta realitat, rebutjeu-la i lluiteu contra ella quan la trobeu a les xarxes, denuncieu sense por, obriu els ulls.

Tot això ho fem per elles. Pels milers de noies (nenes, fins i tot) i dones que els proxenetes defineixen com a “quilos de carn” i que encara, avui i aquí es troben a les carreteres, als clubs, als polígons, als parcs o a pisos de qualsevol ciutat com Terrassa. No tanquem els ulls i fem nostre l’eslògan d’aquestes samarretes que avui han fet una marxa silenciosa per la ciutat: “No estic en venda”. Volem que l’Encara, Avui i Aquí es transformi en Mai, Ahir i Enlloc".

Quadre que es va realitzar en l'acte de cloenda de la setmana contra l'esclavitud
Quadre que es va realitzar en l'acte de cloenda de la setmana contra l'esclavitud | Església Unida

Desenes de dones van participar en la marxa contra l'esclavitud
Desenes de dones van participar en la marxa contra l'esclavitud | Església Unida

Un dels grups participants en la marxa contra l'esclavitud
Un dels grups participants en la marxa contra l'esclavitud | Església Unida

La marxa va transcórrer pels carrers de Terrassa
La marxa va transcórrer pels carrers de Terrassa | Església Unida

Participants a la Marxa contra l'esclavitud a Terrassa
Participants a la Marxa contra l'esclavitud a Terrassa | Església Unida

TENS TELEGRAM? Vols ser el primer a rebre les últimes notícies sobre la desescalada a Terrassa i voltants? i sobre totes les activitats de Nadal? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

Comentaris

envia el comentari