FGC presenta el nou Pla de senyalització en les estacions de Terrassa

La Comissió d’Accessibilitat fa mesos que treballa conjuntament amb Ferrocarrils per millorar l’accessibilitat del servei ferroviari
Reunió de la comissió d'accessibilitat
Reunió de la comissió d'accessibilitat | Rafel Casanova BCF

 

El regidor de Capacitats Diverses i Accessibilitat, Adrián Sánchez, va presidir la Comissió d’Accessibilitat. A la sessió hi van assistir el responsable d’Edificis, el cap d’Estacions i la responsable d'Identitat corporativa i senyalització de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), Francesc Aubach, Carles Cots i Sílvia Andreu, respectivament; que van presentar un primer esborrany del nou Pla de senyalització per a la xarxa d’estacions de FGC, que recull aportacions de la Comissió d’Accessibilitat per millorar la comprensió de les senyals i informacions.

 

El pla inclou aspectes com la simplificació dels continguts, l’augment del cos de lletra i del contrast de colors de cartells i rètols, o la millora dels pictogrames i la seva identificació. La Comissió d’Accessibilitat fa mesos que treballa conjuntament amb FGC per millorar l’accessibilitat del servei ferroviari. La trobada va comptar amb la participació de les entitats Prou Barreres, ONCE Terrassa, Coordinadora Capaç, l’Associació de Persones Sordes de Terrassa (APESOTE) i la Federació d'Associacions de Veïnals de Terrassa (FAVT). El treball de la Comissió s’emmarca en el Pacte Terrassa per l'Accessibilitat Universal i en el Pla Local d’Atenció a les Capacitats Diverses i a l’Accessibilitat 2016-2020.